"Türkiye'ye Aşk İçin Geldim" - Son Dakika
Magazin

"Türkiye'ye Aşk İçin Geldim"

Sırp şarkıcı Emine Sandal, Mustafa Sandal'ı ilk gördüğü anı anlattı.

28.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:18

Şirin Sever'in sunduğu, a Haber'de yayınlanan 'Jurnal'e 'Kimse Yok mu?' single'ı ile müzik kariyerini Türkiye'de de devam ettiren Sırp şarkıcı Emina Sandal konuk oldu. Mustafa Sandal'la evli olan şarkıcı, single'ının çıkış öyküsünü anlattı:

AKSANIM KÖTÜYDÜ

Buraya yerleşeli beş yıl oldu. Başta aksanım kötüydü. Ben aksanı kötü olan şarkıcıyıdinlemeyi sevmiyorum. O yüzden Türkçe'ye hakim olmak istedim. Bu single'ı çıkarmak için de bu yüzden bekledim. Eskiden Mustafa'yla İngilizce anlaşıyorduk, şimdi Türkçe.

Kendi ülkemde söz yazıp beste yapabiliyorum ama Türkçe söz yazamadığım için Mustafa'dan rica ettim. Uzun sürdü o süreç ama... Yoğun bir hayatı var, kendisine baskı yapmak gerekti. Eşi olmama rağmen peşinde dolaştım.

Mustafa savaş bittikten sonra Bosna Hersek'e yardım konserine gelmişti. Ben o zaman 14 yaşındaydım. Mavi bir tişörtle sahnedeydi. Onu ilk kez orada gördüm. Ben aşkımın peşinden gittim, Türkiye'ye aşk için geldim. İnsanın ikinci yarısını bulması çok önemli.

Güzel bir hayran kitlem var Sırbistan'da. Oradaki ilk üç pop stardan biriyim. Sırbistan'daki kariyerimi bırakmayacağım ama kendi müziğimi burada da tanıtmak istiyorum.

CRUZ'A BENZETİRLER

Penelope Cruz'a benzetiliyorum. İsviçre'de yemek yerken biri yanıma geldi. "Son filminiz harikaydı" dedi ve imza istedi. Ona benzetilmek rahatsız etmiyor, yeter ki iyi insanlara benzetsinler.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

"Türkiye\'ye Aşk İçin Geldim"
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Türkiye'ye Aşk İçin Geldim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement