Ucuzcu Yıldızlar - Son Dakika
Magazin

Ucuzcu Yıldızlar

Ucuzcu Yıldızlar

Milyon dolarlık servete sahip yıldızların, paralarını pahalı ürünlere yatırdıklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz!

28.07.2012 06:03  Güncelleme: 09:56

DIANE KRUGER

Hollywood'un en güzel ve en tarz sahibi kadınlarından biri olan Diane Kruger, tişörtünü 19 dolara Urban Outfitters mağazasından almış. Kruger, kimsenin sürekli tasarımcılardan giyinebilecek kadar zengin olmadığını düşünüyor.

JENNIFER LOPEZ

İddialı ve seksi giyim tarzı birçok kadın tarafından kopyalanan Jennifer Lopez, üzerindeki tulumu Kohl mağazadından 42 dolara almış! Lopez, aksesuvarlara ağırlık vererek en uygun fiyatlı ürünün bile çok daha iddialı gösterilebileceğini düşünüyor

JESSICA ALBA

TV kanalları olan bir kocaya ve oyunculuktan kazandığı servete rağmen Jessica Alba, farklı giyinmek için uygun fiyatlı ürünleri tercih ediyor. Alba, renkli kotunu 79 dolara Express isimli markadan almış!

EMMA STONE

Son dönemde yıldızı parlayan Emma Stone, ayakkabı ve çantalarına daha çok para harcadığını ancak yıkandıkça deforme olan giysilerini daha uygun fiyatlara aldığını söylüyor.

SELENA GOMEZ

Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini sürdüren Selena Gomez, kazandığı milyon dolarlara ve Justin Bieber ile birlikte olmasına rağmen kesinlikle parasını tekstil ürünlerine harcamayı sevmiyor. Genç yıldızın üzerindeki Kmart marka yazlık elbise 15 dolar!

VANESSA HUDGENS

Vanessa Hudgens, bohem giyim tarzıyla özellikle gençlerin favori moda ikonu. Ancak Hudgens asla ünlü markalara bir servet ödemiyor. Sezon modasını yansıtan leopar desenli sandaletlerini Cocobelle mağazalarından 88 dolara almış!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ucuzcu Yıldızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement