Yaz Hollywood'a Yaradı - Son Dakika
Magazin

Yaz Hollywood'a Yaradı

Yaz Hollywood\'a Yaradı

Hollywood'un Birçok Ünlü İsmi, Bu Yaz Aşk Hayatlarında Aradıkları Mutluluğu Buldu.

22.09.2013 06:02

BRADLEY COOPER

Hollywood'un en yakışıklı erkeklerinden biri olarak gösterilen 1975 doğumlu Bradley Cooper, yaz ortasından bu yana Victoria's Secret mankenlerinden Suki Waterhouse (21) ile birlikte. Cooper, genç mankenle ciddi bir ilişki yaşadığını söylüyor.

KATY PERRY

1984 doğumlu şarkıcı Katy Perry, bu yılın başından beri şarkıcı John Mayer ile birlikte. Geçen sonbaharda ilişkilerini sonlandıran çift, yaz ortasında yeniden bir araya geldi. Çiftin yakınları; ikilinin evlilik konusunda anlaşmaya vardığını ve düğün hazırlığı yaptığını söylüyor.

RUSSELL BRAND

38 yaşındaki İngiliz oyuncu, boşanmasının ardından aşk hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamamıştı. Usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde New York'ta İngiliz milyoner Jemima Khan ile sarmaş dolaş görüntülendi.

SCARLETT JOHANSSON

1984 doğumlu seksi oyuncu Scarlett Johansson'ın yüzü, Ryan Reynolds'tan boşandıktan sonra bir türlü gülmemişti. Scarlett Johansson, geçtiğimiz günlerde Fransız gazeteci Romain Dauriac ile nişanlandı. Çift, kış aylarında evlenmeyi planlıyor.

KEIRA KNIGHTLEY

1985 doğumlu olan Keira Knightley, Hollywood'un müzmin bekarları arasında gösteriliyordu. Knightley sonunda aradığı mutluluğu müzisyen James Righton'da buldu. Çift, bu yaz Fransa'da sade bir törenle evlendi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yaz Hollywood'a Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement