Yeni Yıl Lezzet Alternatifleri - Son Dakika
Magazin

Yeni Yıl Lezzet Alternatifleri

Yeni Yıl Lezzet Alternatifleri

BU YILBAŞI AĞAÇLARI ÇOK LEZZETLİ Ev yapımı tatlılarıyla adını duyuran Betie's markası, yılbaşına özel yılbaşı ağaçları hazırladı.

22.12.2012 06:02  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU YILBAŞI AĞAÇLARI ÇOK LEZZETLİ

Ev yapımı tatlılarıyla adını duyuran Betie's markası, yılbaşına özel yılbaşı ağaçları hazırladı. Yılbaşı ağacından esinlenilerek hazırlanan bu lezzetli toplu aranjmanlar, misafirleriniz için güzel bir sürpriz olacak. Ayrıca bu hoş ağaçları hediye ederek sevdiklerinizi de sevindirebilirsiniz.

HEDİYENİZLE YARDIM EDİN

Premium çikolatanın önde gelen markası Godiva, bu yıl özel proje kapsamında cemiyet hayatının farklı isimlerine yılbaşı sepetleri hazırlattı. Sepetlerden elde edilen gelir 'Deniz Temiz Derneği'ne (TURMEPA) bağışlanacak.

MİSAFİRLERİNİZE DOĞAL TATLAR

Bu yıl ikinci kez 'SuperBrands' ödülüne layık görülen Tadım, yılbaşı akşamı misafirleriniz için birbirinden doğal ve lezzetli alternatifler hazırladı. Markanın lezzetleriyle gecenizi neşelendireceksiniz.

ÇİKOLATA DOLU PAKETLER

Birçok marka gibi Kahve Dünyası da yeni yıl için özel tatlar ve hediyeler hazırladı. Markanın; içi çikolata, kahve ve şeker dolu hediye paketleri ilgi çekiyor. Ayrıca üzerinde yenilebilir süsleri olan çikolatadan çam ağacı da farklı bir hediye alternatifi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Yıl Lezzet Alternatifleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement