Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Mahmud Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir sınıfta çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle öğrenciler tedbiren bahçeye çıkarıldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.
Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'teki camilerde İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi. Eskişehir'de Mahmud Sami Ramazanoğlu Cami Külliyesi'nde gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim okundu ve İl Müftüsü Bekir Gerek, Filistinliler için dua etti. Kütahya'da Tarihi Ulu Camisi'nde yapılan dua programında İl Müftüsü İrfan Açık, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için dua etti. Bilecik'teki Yediler Camisi'nde kılınan yatsı namazının ardından İl Müftüsü Ali Erhun, hayatını kaybeden ve yaralanan Filistinliler için dua etti.
Son dakika habere göre Mahmud Sami Ramazanoğlu'nun son halifelerinden Muhammed Hikmet Tuzkaya, Pendik Sahil Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
- Mahmut Sami Ramazanoğlu'nun son halifelerinden, Erenköylü Hacı Hikmet Tuzkaya toprağa verildi Mahmud Sami Ramazanoğlu'nun son halifelerinden Muhammed Hikmet Tuzkaya, Pendik Sahil Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.