MİAD Malatya Şubesinde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Salih Erşahin Gençlik Kolları, Nida Gezek Kadın Kolları başkanlığına getirildi. Şube Başkanı Rıdvan Budak, yeni başkanları tebrik ederek görevlerin MİAD ailesine, Malatya'ya ve tüm üyelere hayırlı olmasını diledi.
Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Malatya Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan seçimde iş insanı Rıdvan Budak, şube başkanlığına seçildi. Toplantıya Vali Seddar Yavuz, milletvekilleri, belediye başkanı ve çok sayıda iş insanı katıldı. Budak, deprem sonrası Malatya'nın kalkınması için iş insanlarının katkı sunmaya devam edeceğini vurguladı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkan Muharrem Poyraz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı ev, yurt ve merkezlerde kalan çocuklarla yaptığı iftarda yetimlere sahip çıkılması için çağrıda bulundu.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İstanbul'da düzenlenen toplantıda Malatyalı iş insanları ile bir araya geldi.
Ankara'da bir baba çocuğunu akülü araba ile gezdirdiği sırada merakla kendilerini izleyen kağıt toplayıcısı iki Türkmen çocuğu da gezdirmişti. Türkmen çocuklarının akülü araba hayalini zabıta ekipleri gerçeğe dönüştürdü.
Son dakika gündem haberi... Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, video konferans sistemi ile Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve üyeleriyle bir araya geldi.
Malatya Valisi Aydın Baruş, MİAD Sevgi Evlerindeki çocukları, 2021 yılının ilk bebeklerini, yeni yıla çalışarak giren kolluk kuvvetleri ile 112 Acil Servis çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdunda kalan ve yurda dönmeyen 8 kız çocuğunun tamamı polis ekiplerince bulundu.
Malatya'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 8 kız çocuğu kayboldu. Kızlardan biri polis ekiplerince yolda yürürken bulundu. Çalışmalarını kent geneline yayan ekipler gece saatlerinde diğer 7 kız çocuğunu da buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu anlayışın miadı dolmuştur.
Belediye araç filosuna ait miadı dolan araçları yenileyen Kemer Belediyesi, fen işleri müdürlüğü bünyesine beton santrali üretim tesisinde kullanılmak üzere tekerlekli eksvatör ve hidrolik vinç monteli kamyon alımı yaptı.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Tıbbi Direktörü Diş Hekimi Şener Tan, diş hekimliğinde teknoloji kullanımının yüksek düzeyde olduğunu, özellikle görüntüleme ve görüntü işleme programlarındaki gelişmenin başarıyı artırdığını söyledi.
Antalya'nın Aksu ilçesinde kaçak bir depoda miadı geçmiş, kayıtlı olmayan ve etiket bilgileri değiştirilmiş 26 bin 640 kutu veteriner tıbbi ürünü ele geçirildi.
Antalya'da bir ihbarı değerlendiren Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, miadı geçmiş, İlaç Takip Sisteminde bulunmayan ve etiket bilgileri silinmiş olmak üzere 26 bin 640 kutu tıbbi ürüne el koydu.
Adana Eczacı Odası (ADEO) eczane ve hastanelerde bulunan tarihi geçmiş ilaçları toplayarak, bertaraf edilmesi için imha tesisine gönderdi.
Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir ve Yönetim Kurulu üyelerinden olaşan bir heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
NİĞDE'de toplantıda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, döner sermaye yönetmeliğinin miadını doldurduğunu, adil ve adaletli bir şekilde yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, sihirli değnek olan döner sermaye yönetmeliğinin artık miadını doldurduğunu belirterek, "Sağlık çalışanlarının performans uygulaması yok ama herkesin kabul edebileceği makul ve mantıklı kriterler getirelim. İnsanların çalışacağı bir kriter olsun.
Dünyada koruyucu diş hekimliği ile ilgili farkındalık gittikçe artarken, düzenli diş kontrolü sağlık yanında maliyet olarak da avantaj sağlıyor.
CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, "Miadı geçmiş binlerce aşı kime, neden yapıldı?
Diş Hekimi Yalçın Erdin, "Diş eti enfeksiyonları ile kalp rahatsızlıklarının etki mekanizmaları birbirine çok yakındır.
Ağız içindeki enfeksiyon, kalpte enfeksiyona yol açabilirDiş Hekimi Yalçın Erdin, "Diş eti enfeksiyonları ile kalp rahatsızlıklarının etki mekanizmaları birbirine çok yakındır.
DİŞ Hekimi Yalçın Erdin, "Diş eti enfeksiyonları ile kalp rahatsızlıklarının etki mekanizmaları birbirine çok yakındır.
Sağlık Bakanlığı, Aşı Takip Sistemi'nin (ATS) miadı geçmiş aşıların uygulanmasına müsaade etmeyeceğini açıkladı.
SAĞLIK Bakanlığı, Aşı Takip Sistemi'nin (ATS) miadı geçmiş aşıların uygulanmasına müsaade etmeyeceğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığınca, "çocuklara miadı geçen aşıların uygulandığı" iddiasının tamamen asılsız olduğu belirtilerek "Her ilacın ve aşının uygulaması öncesinde, son kullanma tarihi sağlık personelimiz tarafından ambalaj üzerinde yazılı bilgiden tekrar tekrar kontrol edilmekte, buna ilaveten...
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Tıbbi Direktörü Şener Tan, bireylerin dişlerini koruması ve düzenli kontrolün sağlık yanında mali olarak avantaj sağladığını vurguladı.
Binlerce liralık ilaç çöp oluyorBURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde öğrenciler evlerinde kullanılmayan miadı dolmuş ilaçları topladı.