Endülüs Okuma Hareketi ve Mavera Vakfı işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya bu yıl 26 il, 270 okuldan 16 bin öğrenci katıldı. İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde dereceye giren 15 öğrenci altınla ödüllendirildi.
Ulusal klinik araştırma altyapısı ve merkezlerinin geliştirilmesi amacıyla sempozyum düzenlendi.
Kamu kurumlarına yönelik iş sağlığı ve güvenliği toplantısı Edirne'de yapıldı, önemli hususlar ele alındı.
Türk denizcilik tarihinin önemli ismi Amiral Turgut Reis, şehadetinin 461. yılında Bodrum Turgutreis'te düzenlenen tören, kortej yürüyüşü ve konserle anıldı. Etkinlikler kapsamında TCG Köyceğiz Gemisi ziyarete açıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zübeyde Hanım Huzurevi'nde Babalar Günü dolayısıyla 'Babam ve Oğlum' filmi izlendi. Huzurevi sakinleri duygusal anlar yaşarken gençlere tavsiyelerde bulundu.
Seçimlere Tek Başına Girecek Olan Saadet Partisi de Aday Listesini Yüksek Seçim Kurulu'na Sundu. Saadet Partisi Listesinde En İlgi Çeken İsim Konya 1'nci Sıradan Aday Olan Necmettin Erbakan Oldu.
22 Temmuz'da Yapılacak Genel Seçimler Öncesinde Merkez Sağdaki Birleşme Kararının En Önemli Adımı Yarın Anavatan Kongresiyle Atılacak.
Bursaspor Kulübü'nde Yeni Yönetim Kurulu, Bu Akşam İlk Toplantısını Atatürk Stadı'nda Gerçekleştirdi ve Görev Dağılımı Yaptı.
Bursaspor'un 23.başkanlığı'na Ali Karasu Seçildi. Olağanüstü Kongrede Kullanılan 785 Oyun 394'ünü Alan Eski Yöneticilerden Ali Karasu Başkanlığa Seçilirken, Rakibi Mesut Mestan 355 Oyda Kaldı.
Turgut Özal ve Hamle Derneği'nin Türkiye Genelinde Düzenlediği "Turgut Özal ve Değişim" Konulu Kompozisyon Yarışmasında, Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi 11-b Öğrencisi Özlem Aris Birinci Oldu.
Genelkurmay Bildirisinde Geçen Olaylarla İlgili İnceleme Tamamlandı.
Çukurova Üniversitesi (Çü) Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Gelecek Nesillere Daha İyi Seviyelere Ulaşmış Bir Üniversite Bırakmayı Hedeflediklerini Söyledi.
ODTÜ Öğretim Üyeleri, TBMM Onur Ödülü'nün YÖK'ün İlk Başkanı İhsan Doğramacı'ya Verilmesine Tepki Gösterdi.
Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Seçimine Kilitlenirken, Tartışmaları Kendi Köşelerinden İzleyen Vekillerin Sayısı da Az Değil. Vekil Oldukları Halde Seçilme Şansı Olmayan Milletvekili Sayısı 85.
Anavatan Partisi ile DYP Arasında Cumhurbaşkanlığı Seçim Sürecine İlişkin Alınan 'İstişare' Kararı, Beraberinde Daha 'Geniş Kapsamlı' İşbirliğini de Gündeme Getirdi.
Kütahya'da 2006 Yılı Vergilendirme Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Açıklandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Öncesinde Meclis'in Milletin Sesinden Başka Kimsenin Sesini Dinlemeyeceğini Belirtti.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.