Göz lazer tedavileri söz konusu olduğunda hastalarımızdan en sık duyduğumuz sorulardan biri şu oluyor: “Benim için hangi lazer yöntemi uygun?”
İSTANBUL – Göz kusurlarının düzeltilmesinde teknoloji odaklı dönüşüm, küresel ölçekte büyük bir ivme kazandı. Grand View Research verilerine göre; kişiye özel lazer cerrahisi pazarı, her yıl ortalama yüzde 4,9 büyüyerek 2030 yılına kadar 5,35 milyar dolar hacime ulaşacak. Bu büyümenin merkezinde ise minimal invaziv (daha az müdahale gerektiren) yöntemler ve "flapsiz" (kapakçık açılmayan) cerrahiler yer alıyor.
Medya Ankara Haber Portalı tarafından organize edilen "Başkente Değer Ödülleri" töreninin ikincisi İvedik, Teknopark Ankara'da gerçekleştirildi. 2022 yılında Ankara'da hizmetleri ve başarıları ile öne çıkan milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, idareciler, STK temsilcileri, sanatçılar, sporcular ve iş dünyasından isimlere, Medya Ankara'nın düzenlediği "Başkente Değer Ödülleri" töreninde ödülleri takdim edildi.
Veni Vidi Göz Hastanesi uzmanlarından Op. Dr. Akın Akyurt, halk arasında göz tansiyonu olarak da bilinen "glokom"un her yıl on binlerce kişinin hayatını kararttığını belirterek, "Glokom hastalığının en büyük tehlikesi, ağrı, sızı gibi olumsuz etkenlerle kendi belli etmiyor.