2013'ün İlk Çeyreğinde Türkiye'de! - Son Dakika
Otomobil

2013'ün İlk Çeyreğinde Türkiye'de!

2013\'ün İlk Çeyreğinde Türkiye\'de!

Opel'in kışkırtıcı convertible modeli Cascada 2013'ün ilk çeyreğinde ithal edilmeye başlanacak.

14.02.2013 11:31

Opel, Türkiye pazarına yepyeni bir üstü açık otomobil sunmaya hazırlanıyor. Markanın yeni kumaş tavanlı convertible modeli Cascada 2013'ün ilk çeyreğinde ithal edilmeye başlanacak.

Cascada'da 1 benzinli ve 1 dizel motor seçeneği bulunuyor. 1.6 SIDI ECOTEC Turbo motor tamamen yeni bir motor teknolojisi olarak Cascada ile birlikte geliyor. Otomobil 170 beygir güç ve 280 Nm tork üretirken, 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri düşünülmüş.

2.0 CDTI dizel motor da 165 beygir güç ve 380 Nm tork sağlıyor. Araç, 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş. HiPerStrut ön süspansiyon sistemi, FlexRide şasi, AGR onaylı ergonomik Nappa deri koltuklar, 20 inç jantlar, AFL+, ikinci nesil Opel Eye ön kamera, gelişmiş park asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, ergonomik ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon ve Yokuşta Kalkış Desteği Cascada'nın özelliklerinden birkaçı.

Cascada'nın kumaş tavanı ile akustik ve ısı yalıtımı konusuna özel önem verilmiş. Tavan, ön koltukların arasında bulunan bir düğme ile 50 km/s hıza kadar seyir halinde bile 17 saniyede tamamen açılabiliyor. Kumaş tavan 3 renk alternatifi ile sunulacak. Bunları 10 gövde rengi ile kombine etmek mümkün olacak.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, orta sınıf convertible modellerin yüksek fiyatlarla sunulduğunu ama Cascada ile bu geleneği bozmak istediklerini belirterek, "Cascada ile orta sınıf bir convertible'da sunulan tüm premium donanım özelliklerini ulaşılabilir bir fiyatla tüketiciye sunacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil 2013'ün İlk Çeyreğinde Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement