Ferrari Hız Eksikliğine Acil Cevap Arıyor - Son Dakika
Otomobil

Ferrari Hız Eksikliğine Acil Cevap Arıyor

Ferrari Hız Eksikliğine Acil Cevap Arıyor

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, İngiltere GP'de hızlarının rakiplerinin gerisinde kalmasının nedenini Almanya GP'den önce bulmak zorunda olduklarını söyledi.

03.07.2013 11:30

Silverstone pistinin özellikleri dikkate alındığında yarış öncesinde favori gösterilen Fernando Alonso, sönük sıralama performansıyla zafer şansını zayıflatmıştı.

Hız eksikliğinin şu an için en ciddi mesele olduğunu söyleyen Domenicali, "Bu hafta sonu performans açısından çok iyi değildi. Bu iki, üç gün içinde olanları anlamamız gerekiyor" dedi.

Silverstone'da daha başarılı bir sonuç almalarını engelleyen küçük detaylardan ziyade daha büyük bir problemin olabileceğine işaret eden Domenicali, "O yüzden şimdi üzerinde çalışmamız gereken, sorunu anlayıp performansımızı düzeltmemiz gereken en önemli mesele bu" diye konuştu.

Bu arada Mercedes'in de artık düzenli olarak zafer mücadelesi verecek gibi göründüğünü belirten Domenicali, "Şu an sadece Red Bull'un değil, Mercedes'in de çok güçlü olduğunu gördük. Lastik aşınmasıyla ilgili problemlerini çözdüler. O yüzden şampiyonluğu kazanmak istiyorsak, ki hedefimizde bir değişiklik yok, aracı iyiliştermemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Ferrari Hız Eksikliğine Acil Cevap Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement