Ktm, 1190 Adventure Modelini Avusturya Başkonsolosluğu'nda Tanitti - Son Dakika
Otomobil

Ktm, 1190 Adventure Modelini Avusturya Başkonsolosluğu'nda Tanitti

Ktm, 1190 Adventure Modelini Avusturya Başkonsolosluğu\'nda Tanitti

KTM Motosikletlerinin Türkiye distribütorü Spormoto A.Ş, Avusturya Başkonsolosluğu'nda yeni modeli KTM 1190 Adventure modelini tanıttı.

29.03.2013 11:30

Avusturya Başkonsolosu, Paul Jenewein, Avusturya Ticari Konsolosu Marco Garcia'nın katılımıyla gerçekleşen lansmanda, KTM genel müdürü Selçuk Bektaş, Avusturya'nın dünyaca tanınan motosiklet markası KTM dünyasını ve üstün teknolojiye sahip KTM 1190 Adventure modelini tanıttı.

KTM Türkiye distribütörü Selçuk Bektaş yaptığı açıklamada, "2005 yılından bugüne kadar Spormoto A.Ş olarak KTM motosikletlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız. 12 kişilik ekibimiz ve Türkiye genelindeki 8 bayimizle hizmet vermekteyiz. 2013 yılı için hedefimiz Türkiye genelindeki bayi sayımızı 20'ye çıkarmak ve 1000'e yakın motosiklet satmak. Bugüne kadar offroad motosikletleri ile tanınan KTM, radikal bir karar alarak onroad (yol) kategorisinde de iddialı olduğunu kanıtlamak amaçlı teknik donanımı çok yüksek olan KTM 1190 Adventure ve KTM 1190 R modellerini çıkardı. Bu bağlamda 2013 yılı tüm dünya motosiklet sektöründe KTM'nin yılı olacak gibi görünmekte' dedi.

Yarışçı ruhundan asla vazgeçmeyen KTM,dünyanın en iyi motosiklet sporcularına verdiği destek ile tanınıyor. Sayısız başarılara imza attığı kategoriler ise, motokros, enduro, supermoto, superbike.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Ktm, 1190 Adventure Modelini Avusturya Başkonsolosluğu'nda Tanitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement