Ssangyong Cenevre'de Yeni Rodius'u Tanıttı! - Son Dakika
Otomobil

Ssangyong Cenevre'de Yeni Rodius'u Tanıttı!

Ssangyong Cenevre\'de Yeni Rodius\'u Tanıttı!

SIV-1 ve Yeni Rodius Cenevre'de tanıtıldı. Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Ticaret Genel Müdür Asistanı Yunus Şahsuvaroğlu da Cenevre'deydi...

07.03.2013 18:30

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in distribütörlüğünü yaptığı Ssangyong, yeni konsept aracını 83. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuar'ında sergiliyor. Ssangyong, orta üst sınıf CUV olan SIV-1 yeni konsept aracını 83. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacak. SIV-1 Ssangyong'un yeni tasarım felesefesini yansıtıyor.

SIV-1 4,500 mm uzunluğa, 1,880 mm genişliğe ve 1.640 mm yüksekliği sahip.

Yeni konsept, 4 koltuklu olarak planlanıyor ve dış ölçüleri ile mutlak sürüş konforu ve emniyeti optimize eden güçlü ve dinamik görünüm sergiliyor.

YENİ RODIUS İDDİALI GELİYOR

Ssangyong, Yeni Rodius'u da 83. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda sergileyecek. İşlevselliği ve pratik kullanım özellikleri ile çok amaçlı araçların özelliklerini taşıyan Yeni Rodius, modern tasarımı ile SUV görüntüsü verirken, sunduğu konfor ile lüks sedan özellikleri taşıyor.

2 yılı aşkın sürede geliştirilen Yeni Rodius dünya klasında bir ürün haline getirildi. İş dünyasında prestijli bir araç görünümündeki Rodius, aynı zamanda, çok yönlülüğü ile ailelerinde tercihlerini değiştirebilecek özelliklere sahip.

İKİ AYRI İÇ RENK SEÇENEĞİ

Dinamik ve güçlü görüntüye sahip Rodius iki klas iç renk seçeneği ile sunulacak, Tiffany Grisi ve Sepya Beji. Yeni iç renk tasarımları aracın içini çok daha etkileyici hale getirdi. Bir önceki Rodius'ta bulunan güvenlik donanımları, yeni Rodius'ta da kullanıldı. Geliştirilen kadranı ile daha şık görünen ön konsol sürücü ve yolculara keyifli yolculuklar sunuyor.

2.000 cc dizel motor ile pazara sunulacak olan Yeni Rodius 2000 devir dakikada 360 Nm tork üretiyor. Yeni Rodius otomatik ve düz şanzıman olarak tercih edilebiliyor.

2. ÇEYREKTE GELİYOR

2013 yılı 2. çeyreğinde Türkiye pazarına sunulacak olan Yeni Rodius, bulunduğu segmentte fark oluşturan özellikleri ile iddaalı bir oyuncu olacak.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Ssangyong Cenevre'de Yeni Rodius'u Tanıttı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement