2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu: "1977 yılından bu yana aldığımız en yüksek oy oranına ulaşmış bulunuyoruz"

31.03.2014 18:52

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yerel seçimde Denizli'de 1977 yılından bu yana en yüksek oy oranına ulaştıklarını bildirdi.

Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin önde göründüğünü belirterek, Osman Zolan'ı tebrik ettiklerini belirtti.

Ayrıca bu seçim süresi boyunca gecesini gündüzüne katarak başta kadınlar ve gençler olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür eden Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Kesin olmayan sonuçlara göre 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde yüzde 28,4 olan İl Genel Meclisi oyumuz 2014 yılında yüzde 39'a yükselmiştir. 1977 yılından bu yana aldığımız en yüksek oy oranına ulaşmış bulunuyoruz. Bu seçim süresi boyunca mevcut iktidar tüm nüfusunu ve tüm kaynaklarını seferber etmiştir. Tüm bu imkanları kullanmalarına rağmen seçim başa baş geçmiştir. Bu sonuç bize göstermektedir ki, Denizli'de hızla yükselen bir CHP'nin varlığı açık ve nettir. Bununla birlikte önümüzdeki dönem yapılacak olan ilk genel seçimlerde 1. parti olacağımız da açık şekilde görünmektedir. Elbette ki bu seçim döneminde de eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Bunları değerlendirerek halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement