İBB Başkanı İmamoğlu'nun başını, Şeyma Subaşı'nın ablası mı yaktı? - Son Dakika
Politika

İBB Başkanı İmamoğlu'nun başını, Şeyma Subaşı'nın ablası mı yaktı?

Elazığ depreminin yaşandığı süreçte yaptığı Erzurum tatiliyle çok tartışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili ilginç bir yorum geldi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Ekrem İmamoğlu'nu Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın sosyal medya paylaşımlarının yaktığını yazdı.

31.01.2020 11:49  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun deprem bölgesine gittikten sonra apar topar İstanbul'a dönüp oradan da ailesiyle birlikte Erzurum Palandöken'e tatile gitmesinin yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili Hürriyet gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan Abdülkadir Selvi, farklı bir noktaya dikkat çekerek İmamoğlu'nun başını Şeyma Subaşı'nın ablasının yaktığını belirtti. İmamoğlu'nun tatil fotoğrafını ilk olarak Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açil'in paylaştığını vurgulayan Selvi, "Şeyma Subaşı Erzurumlu Acun Ilıcalı'yı yakmıştı, ablası ise Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nu yaktı" ifadesini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun başını, Şeyma Subaşı'nın ablası mı yaktı?

İşte Selvi'nin yazısındaki ilgili kısım;

"Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada ailesi hakkında çirkin şeyler yazılmasa tatilini duyurma niyetinde olmadığını söyledi. Sosyal medyada ailesi hakkında yapılan çirkin yorumlara tepki göstermek işten bile değil. Sosyal medya tam bir çöplük oldu. İmamoğlu'nu yakan biraz da sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın sosyal medya paylaşımları olmuş. Şeyma Subaşı Erzurumlu Acun Ilıcalı'yı yakmıştı, ablası ise Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nu yaktı."

İBB Başkanı İmamoğlu\'nun başını, Şeyma Subaşı\'nın ablası mı yaktı?

Son Dakika Politika İBB Başkanı İmamoğlu'nun başını, Şeyma Subaşı'nın ablası mı yaktı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement