AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Cezaevindeki Tek... - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Cezaevindeki Tek...

08.05.2014 12:11

IHAAW120626-SIY/08-05-2014 - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in cezaevindeki tek milletvekili olan Engin Alan için cezanın infazının dönem sonuna ertelenmesini içeren tek maddelik yasa teklifi hazırlatması ve parti gruplarına göndermesine ilişkin, "Sayın Cemil Çiçek'in bu teşebbüsünü iyi niyetli çözüm arayışı olarak değerlendiriyoruz ama AK Parti bu konudaki tavrını önceden belirlemiştir.

IHAAW120626-SIY/08-05-2014

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in cezaevindeki tek milletvekili olan Engin Alan için cezanın infazının dönem sonuna ertelenmesini içeren tek maddelik yasa teklifi hazırlatması ve parti gruplarına göndermesine ilişkin, "Sayın Cemil Çiçek'in bu teşebbüsünü iyi niyetli çözüm arayışı olarak değerlendiriyoruz ama AK Parti bu konudaki tavrını önceden belirlemiştir. Bu konudaki tavrımız nettir" dedi.

08.05.2014 12: 06: 26 TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Cezaevindeki Tek... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement