AK Parti'li Aday Adaylarına Sosyal Medya Uyarısı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aday Adaylarına Sosyal Medya Uyarısı

SAMSUN AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, kendilerini tanıtmak isteyen milletvekili aday adaylarına sosyal medyada verdikleri mesajların partinin kurumsal kimliğine uygun olması yönünde uyarılarda bulundu.

04.05.2018 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, kendilerini tanıtmak isteyen milletvekili aday adaylarına sosyal medyada verdikleri mesajların partinin kurumsal kimliğine uygun olması yönünde uyarılarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 24 Haziran genel seçimleri milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. Toplantı öncesi AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman bir konuşma yaparak, aday adaylarını sosyal medyayı dikkatli kullanmaları yönünde uyardı. AK Parti Samsun Milletvekilliği için toplam 103 aday adayının başvuru yaptığını belirten İl Başkanı Hakan Karaduman, "Bunlardan 21'i bayan, 11'i engelli, 9'u da 25 yaş altı kardeşimiz olmak üzere 103 kardeşimiz, yol arkadaşımız, bu çok önemli seçim için 'biz de varız' düşüncesiyle aday adayı oldu. Bu kutlu yolda yürürken partimizin teşkilat disiplini içerisinde hareket etmenizi sizlerden rica ediyorum. Bunu yaptığınızı da gözlemliyorum ama Türkiye'deki tek kurumsal parti AK Parti. Dolayısıyla bizim bir kurumsal kimliğimiz var. Bu kurumsal kimliğe uygun hareketler içerisinde olmamız gerekir. Broşürlerimizde, tanıtımlarımızda başvuru sırasında sizlere verilen kurumsal kimlik CD'sine göre hareket etmenizi rica ediyorum" dedi.

Sosyal medyanın çok önemli olduğunu ifade eden Karaduman, "Hepiniz sosyal medyayı iyi kullanıyorsunuz. Burada verdiğiniz mesajlar, oradaki kurumsal görsellerinizin de o yapıda olması gerekiyor. Bizler teşkilat mensubu olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Başbakanımız, Parti Sözcümüz ve Hükümet Sözcümüzün sözlerinin dışında herhangi bir söz telaffuz etmiyoruz. Sözde de birlik, görselde de birlik partimiz için oldukça önemlidir" diye konuştu.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aday Adaylarına Sosyal Medya Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı
    09:45 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı

    Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi ve çalışmalara başladıklarını belirtti. Başkan Kurnaz, meclis üyelerine başarılar dileyerek, ilçenin ve şehrin meselelerini birlikte çözeceklerini ifade etti.

  • Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu
    09:43 Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu

    Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, 31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkan Adayı olmasının ardından görevine iade edildi.

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı
    09:30 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-27' operasyonuyla kırmızı ve sarı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un yakalandığını açıkladı. Zharımbetov, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranıyordu.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı
    08:52 Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı

    Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirdi. Cebeci, Ertaş'ın seçim sürecinde yakın çalışma ekibinden olan bir isimdir.

  • Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı
    08:49 Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı

    Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleşen mahalli idareler genel seçimlerinde, Fatma Ayan ve Fatma Dorla isimli iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak muhtar seçildi. Ayan, Tuğrul Mahallesi'nde 63 oy alarak muhtar seçilirken, Dorla ise Çömelek Mahallesi'nde 125 oy alarak muhtar seçildi. İki kadın muhtar da görevlerine başlamak için mazbatalarını aldı ve mahallelerinde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.


Advertisement