AK Partili Başkan'dan hakkını arayan vatandaşa sert sözler: Hadsizlik yapma, akıllı ol - Son Dakika
Politika

AK Partili Başkan'dan hakkını arayan vatandaşa sert sözler: Hadsizlik yapma, akıllı ol

Konya'da gerçekleşen bir temel atma töreninde AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile hakkının yendiğini düşünen bir vatandaş arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında vatandaşın "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" ifadelerine cevap olarak Angı, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dedi. O anlar kameraya saniye saniye kaydedildi.

17.05.2022 18:37  Güncelleme: 18:43

Konya'nın Karatay ilçesinde bugün Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni yapıldı. Törene katılan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile bir vatandaş arasında tartışma yaşandı. İkili arasındaki tartışma, bir yurttaşın çektiği görüntülere yansıdı.

"DENSİZLİK, HADSİZLİK YAPMA, AKILLI OL"

Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini ileri süren vatandaş, Angı'ya derdini anlatmaya çalıştı. Angı, vatandaşa "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Yurttaş da Angı'nın sözleri üzerine, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Angı'nın vatandaşa, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği duyuldu.

AK Partili İl Başkanı temel atma töreninde vatandaşla tartıştı: Hadsizlik yapma, akıllı ol

"HER TARAFIN YANLIŞ, BİR DOĞRUN YOK"

Tartışma yatıştırılmak istenirken vatandaşın "Benim nerem yanlış" demesi üzerine Angı, "Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok" diye karşılık verdi. Vatandaşa ise Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" dedi. Vatandaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı'nın yanından uzaklaştırıldı.

AK Partili Başkan\'dan hakkını arayan vatandaşa sert sözler: Hadsizlik yapma, akıllı ol
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika AK Partili Başkan'dan hakkını arayan vatandaşa sert sözler: Hadsizlik yapma, akıllı ol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gökhan Özel: Size verilen oylar haram olsun ,bir sonraki secimde gorusecegiz.. 19 0 Yanıtla
  • Ahmet Karadeniz: Başkansan başkanlığını bil artist seni bu makama getiren insanlara sen artislik yapıyorsun bir ak partili olarak seni o makamda is te mi yo ruz anladın 13 0 Yanıtla
  • Ahmet Kçk: Hz ömer r.a diyor ki o kıyafetle kendini bir sey zannediyor merak etme o makam her zaman sen de kalmaz cok doğrun var ya altına araba alip gezmekle degil insan olmakla adam olunur ne kıyafetler gordum icinde insan yok ne insanlar gordum üstünde kıyafet yok diyor bu şekilde bir il başkanı bizim milletimizin basında durmasın hz önerin dediği gibi senin valiliğin başlamadan bitmeli 7 0 Yanıtla

Advertisement