Akfırat: Şema Suç Hazırlayan Suçludur - Son Dakika
Politika

Akfırat: Şema Suç Hazırlayan Suçludur

Akfırat: Şema Suç Hazırlayan Suçludur

Ergenekon Davasında Yargılanan İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Adnan Akfırat, MİT Tarafından Hazırlanan Ergenekon Şemasının Suç Olduğunu, Şemayı Hazırlayanların da Suç İşlediğini Söyledi.

10.02.2009 01:31

Ergenekon davasında yargılanan İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi Adnan Akfırat, MİT tarafından hazırlanan Ergenekon şemasının suç olduğunu, şemayı hazırlayanların da suç işlediğini söyledi.

Akfırat, Başbakan Erdoğan ve şemanın hazırlandığı tarihte MİT Müsteşarı olan Şenkal Atasagun ile Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök hakkında Türk yargısının işlem yapmasını istedi. Akfırat, "Bu şemada hedef alınan o dönemde Genelkurmay Başkanı olan Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu’dur" diye konuştu.

Ersöz yeniden cezaevinde

Ergenekon kapsamında tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, tedavi gördüğü hastaneden güvenlik gerekçesiyle Silivri Cezaevi’ne nakledildi. Ersöz’ün avukatı müvekkilinin tedavisinin kesilip hasteneden çıkarıldığını öne sürerek, "Müvekkilim, görevi icabı birçok örgütün ölüm listesinde. Sağlık ve güvenlik hakkı çerçevesinde GATA hastanesine sevki gerekiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Akfırat: Şema Suç Hazırlayan Suçludur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement