Antalya CHP'de Devir Teslim - Son Dakika
Politika

Antalya CHP'de Devir Teslim

Antalya CHP\'de Devir Teslim

Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongre sonucunda CHP İl Başkanı seçilen Cavit Arı, görevi eski İl Başkanı Devrim Kök’ten devraldı.

15.10.2014 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongre sonucunda CHP İl Başkanı seçilen Cavit Arı, görevi eski İl Başkanı Devrim Kök'ten devraldı.

CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile çok sayıda partili katıldı.

Mazbatasını alan CHP İl Başkanı Cavit Arı'yı il binasının önünde toplanan partililer alkışlarla kutladı. Partililere kısa bir konuşma yapan Arı, "Örgüt içi bir değişim sonrası şölen havasında geçirdiğimiz il kongresi sonucunda partililerimizin, delegelerimizin teveccühü ile örgüt adına, CHP adına, il başkanlığı görevi verildi. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyorum" dedi.

"SEN BEN DEĞİL BİZ OLARAK"

Arı, yaşanan bu coşku ve heyecanın artarak bugünden itibaren yarın ve yarınlara doğru gitmesi için birlikte olunmasını arzu ettiğini söyledi. Arı partililere,"Sen, ben demeden 'biz' olarak, tek olarak CHP'nin başarısı adına hep beraber, yarın da sonraki günlerde burada olmanızı arzu ediyorum" şeklinde seslendi. Arı, birlikte CHP'yi Antalya'da birinci parti yapmak için birlikte çalışmak gerektiğini vurguladı.

"PARTİNİN TÜM KATMANLARI BURADA BULUŞMALI"

CHP İl Başkanlığı odasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Arı, "İl Başkanlığı koltuğu, makamı çok değerlidir. CHP Genel Başkanlığını temsil eden, CHP'nin temel değerlerini temsil eden bir makamdır. Bu makamı, layıkıyla, hak ettiği şekilde temsil edeceğimi ve CHP'nin başarısı için çalışacağımı ifade ediyorum. Bugün burada eski belediye başkanları, eski yöneticilerin bilgisine tecrübesine ihtiyacımız var. Biz bu çatı altında herkesi buluşmayı taahhüt etmiştik. Partinin tüm katmanları burada buluşmalı" dedi.

"CHP'NİN BAŞARISI İÇİN HEP BİRLİKTE"

Eski İl Başkanı Devrim Kök devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Hep birlikte CHP'nin başarılı olması için her şeyi yapacağız" dedi.

Koltuğa oturan Arı'yı partililer tek tek kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Antalya CHP'de Devir Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement