Bahçeli'den Özel Harekat Daire Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bahçeli'den Özel Harekat Daire Başkanlığına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında 51 şehidin verildiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

02.08.2016 14:44  Güncelleme: 17:24

MHP lideri Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ terör örgütü mensuplarının hedefi olan ve 51 özel harekat polisinin şehit olduğu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu.

Bahçeli'yi, Ankara Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy ve Havacılık Daire Başkanı Uygur Elmastaşı karşıladı. Özel harekat binası önünde şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi. Hayatını kaybeden polisler için başsağlığı dileyen Bahçeli, daha sonra saldırıda hasar gören yerleri gezerek yetkililerden olay günü ile ilgili bilgi aldı.



Bahçeli\'den Özel Harekat Daire Başkanlığına Ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bahçeli'den Özel Harekat Daire Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement