Bakan Çavuşoğlu, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Bakan Çavuşoğlu, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti

Bakan Çavuşoğlu, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kahramanmaraş'ın Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret ederek, depremzede ailelerle görüştü.

11.03.2023 19:15  Güncelleme: 19:28

Bakan Çavuşoğlu, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti

KAHRAMANMARAŞ - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kahramanmaraş'ın Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret ederek, depremzede ailelerle görüştü.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin yaralarının sarılması için devlet-millet işbirliği ile sahada çalışmalar sürüyor. Deprem bölgelerinde bulunan bakanlar ise sürekli, aileleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinliyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da bugün depremden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ve Göksun ilçelerine gitti. İlçelerde AFAD koordinasyon merkezlerinden bilgi alan Bakan Çavuşoğlu daha sonra konteyner ve çadırlarda kalan ailelerle bir araya geldi. Ailelere sohbet eden, çocuklarla yakından ilgilenen Çavuşoğlu, ihtiyaçlarını da sordu.

Bir depremzedenin teşekkür edip 'devlet olmazsa millet olmaz' demesi üzerine Bakan Çavuşoğlu, 'Asıl millet olmazsa devlet olmaz' diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.

Bakan Çavuşoğlu, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çavuşoğlu, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement