Bakan Çelik: "Şanlıurfalılara Daha Çok İstihdam Sağlamak İçin Uğraşıyoruz" - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik: "Şanlıurfalılara Daha Çok İstihdam Sağlamak İçin Uğraşıyoruz"

Bakan Çelik: "Şanlıurfalılara Daha Çok İstihdam Sağlamak İçin Uğraşıyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Yerel Yönetimler Danışma Meclis Toplantısı'na katıldı.

10.05.2013 21:47

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Yerel Yönetimler Danışma Meclis Toplantısı'na katıldı. Bakan Çelik, "Şanlıurfalılara daha çok istihdam sağlamak için uğraşıyoruz. Pınar Süt fabrikasının temeli Şanlıurfa'da atılacak, fabrika faaliyete girince 750 Şanlıurfalı bu fabrikada iş imkanı bulacak" dedi.

Şanlıurfa DSİ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın göstermiş olduğu vizyon ile halka hizmet ettiklerini ifade ederek, hizmetlerin yine aynı yolla devam edeceğini vurguladı. AK Parti Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Menderes Türel ise yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.

Son olarak konuşan Bakan Çelik, Şanlıurfa'ya son zamanlarda 13.5 katrilyon yatırım yapıldığını ifade ederek, "Ben Şanlıurfa'ya milletvekili olmadan önce Şanlıurfa'nın çok rahat yönetilebileceğini düşünüyordum, ama buraya milletvekili seçildikten sonra bunun hiç de basit olmadığını fark ettim. Şanlıurfa peygamberler şehridir, o yüzdendir ki insanları da bizim için çok değerlidir. İl meclisimizle olsun, belediyemizle olsun zaman zaman bir araya gelip Şanlıurfalılara daha çok istihdam sağlamak için uğraşıyoruz. Pınar Süt fabrikasının temeli Şanlıurfa'da atılacak, fabrika faaliyete girince 750 Şanlıurfalı bu fabrikada iş imkanı bulacak. Şanlıurfa'nın daha iyi bir yerlere gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik: 'Şanlıurfalılara Daha Çok İstihdam Sağlamak İçin Uğraşıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement