Bakan Şahin, Halkla Kucaklaştı - Son Dakika
Politika

Bakan Şahin, Halkla Kucaklaştı

Bakan Şahin, Halkla Kucaklaştı

İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, memleketi Ordu'da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

23.09.2012 21:27

İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, memleketi Ordu'da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bakan Şahin, partisinin İl Danışma Kurulu toplantısına katıldıktan sonra, Afyonkarahisar'daki mühimmat deposundaki patlamada şehit düşen Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinin ardından Ordu sokaklarında esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Bakan Şahin, bir çay ocağında çay içerek vatandaşlar ile sohbet etti.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Ordu'nun Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Ordu- Giresun Havaalanı'nda incelemelerde bulunan Bakan Şahin'e Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, kısa bir brifing verdi. Havaalanındaki incelemelerinde ardından Bakan Şahin, Giresun'a hareket etti.

Bakan Şahin'e ziyaretlerinde Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Garnizon Komutanı Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, belediye başkanları ve partililer eşlik ederken, havaalanındaki incelemelerine Giresun Valisi Dursun Ali Şahin de katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şahin, Halkla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement