Başbakan Erdoğan'a Pakistan Dönüşü Sevgi Seli - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan'a Pakistan Dönüşü Sevgi Seli

Başbakan Erdoğan\'a Pakistan Dönüşü Sevgi Seli

Pakistan temaslarını tamamlamasının ardından yurda dönen Başbakan Erdoğan'ı, sevenleri Esenboğa Havaalanından evine gidene kadar yalnız bırakmadı.

24.12.2013 23:39  Güncelleme: 23:45

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan temaslarını tamamlamasının ardından yurda döndü. Sevenleri Erdoğan'ı Esenboğa Havaalanı'ndan evine gidene kadar yalnız bırakmadı.

Başbakan Erdoğan, Pakistan temaslarını tamamladıktan sonra yurda döndü. Akşam saat 21.00'de Ankara Esenboğa Havaalanı'na inen Erdoğan, havaalanında kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Başbakanı eve dönüş yolunda da sevenleri yalnız bırakmadı. Başbakan Erdoğan'a yaklaşık 100 araçlık bir konvoy eşlik ederken, vatandaşlar da yol kenarında sevgi gösterisinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, eve dönüş yolunda konvoyu durdurarak bir süre Melih Gökçek'le sohbet etti. Erdoğan'ı evinin önünde de sevenleri yalnız bırakmadı. Erdoğan, sevenleriyle evinin önünde fotoğraf çekindi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan'a Pakistan Dönüşü Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GUNEŞ: SAYIN BAŞBAKANIM ALLAH SENİ BAŞIMIZDA EKSİK ETMESİN DUALARIMIZ SENİNLE YURU BE SENİ KİM TUTAR. 8 15 Yanıtla
  • Asgari ücretli: Durmak yok çalmaya, yemeye talana devam, 3 3 Yanıtla
  • sakaryalı: arkadaşalar yapcak bişey yok bunlar yediler yedikleri kadar yeni gelecek olan hükümet aç yıllardır yandaşları aç çevreleri aç vay bumilletin haline napcak bu vatandaş nerden bulacak dürüst idareciler acaba uzayda varmıdır:)))))) 4 1 Yanıtla
  • ömer: yürü be yürüyüşün yeter biz oyumuzu sana veriyoruz 0 1 Yanıtla

Advertisement