BAŞKAN GÖNÜLLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Son Dakika
Politika

BAŞKAN GÖNÜLLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Belediye başkanı, kalp krizinden hayatını kaybetti (2)Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Afyonkarahisar Başmakçı İlçe Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü'nün naaşı ilk olarak Başmakçı Belediyesi'ne getirildi.

20.03.2023 19:12  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye başkanı, kalp krizinden hayatını kaybetti (2)

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Afyonkarahisar Başmakçı İlçe Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü'nün naaşı ilk olarak Başmakçı Belediyesi'ne getirildi. Burada düzenlenen törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Afyonkarahisar milletvekilleri AK Parti'li Ali Özkaya, MHP'li Mehmet Taytak, çok sayıda AK Parti ve MHP'li belediye başkanları, belediye çalışanları ve Gönüllü'nün yakınları katıldı. Törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, hem mesai arkadaşını, hem dava arkadaşını, hem de belediye başkanını kaybettiklerini ifade ederek, Rabim, ailesine, sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun, başsağlığı diliyorum dedi.

Konuşmanın ardından helallik alınan Gönüllü'nün naaşı cenaze namazının kılınacağı Cuma Camisi'ne getirildi. Gönüllü'nün tabutunun yan tarafına da göreve geldiği '2014 yılı' yazılı çerçeveli bir fotoğrafı kondu. Kılınan cenaze namazı sonrasında Gönüllü, sevenlerinin ve partililerin omzunda defnedildi. (DHA)

BAŞKAN GÖNÜLLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika BAŞKAN GÖNÜLLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement