Büyükşehir'de Operasyon Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

Büyükşehir'de Operasyon Devam Ediyor

Büyükşehir\'de Operasyon Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Yaz Döneminde Ara Verilen Değişim Hareketinde Koltuğundan Olan İlk İsim Yıllardır Ego Otobüs Daire Başkanlığını Yürüten Ömer Koca Oldu.

05.09.2009 01:44

Büyükşehir Belediyesi’nde “operasyon” rüzgarı yeniden esmeye başladı. Yaz döneminde ara verilen değişim hareketinde koltuğundan olan ilk isim yıllardır EGO Otobüs Daire Başkanlığını yürüten Ömer Koca oldu.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nde seçimden sonra başlayan operasyon yaz döneminin bitmesiyle yeniden başladı. Otobüs Daire Başkanı Ömer Koca görevinden alınırken, uzun süredir görevden affını isteyen belediye şirketlerinden BELPLAST Genel Müdürü Ersin Doğan’ın yerine de eski Sakarya Belediye Başkanı Aziz Duran getirildi.

29 Mart seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı görevini yürüten Murat Doğru’nun görevden alınmasıyla başlayan sürece yaz dönemiyle birlikte ara verilmişti.

Yaz döneminin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde değişim rüzgarları yeniden eserken koltuğundan olan ilk isim yıllardır EGO Otobüs Daire Başkanlığını yürüten Ömer Koca oldu.

BELPLAST Genel Müdürü Ersin Doğan’ın yerine de eski Sakarya Belediye Başkanı Aziz Duran getirilirken, Duran’ın bu göreve getirilmesinde 29 Mart süresince gösterdiği tavrın etkili olduğu öğrenildi.

3 dönem boyunca Sakarya Belediye Başkanlığı’nı yapan Aziz Duran yerel seçimlerde AKP’den aday gösterilmemiş, Duran da yerine gösterilen Zeki Toçoğlu’nu desteklemişti.

Yerel seçimleri kazanamayan Balıkesir Belediye Başkan adayı Sabri Uğur, bir dönem Murat Doğru’nun yürüttüğü başdanışmanlığa getirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nde başlayan “operasyonda” Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zübeyir Arık, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sabaz, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ömer Öksüz, Emlak İstimlak Daire Başkanı Mehmet Pamuksuz ve bazı şube müdürleri görevden alınmış bu isimlerin bir kısmı Büyükşehir Belediyesi’nde başka görevlere atanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Büyükşehir'de Operasyon Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement