Darıca'da Görev Değişikliği - Son Dakika
Politika

Darıca'da Görev Değişikliği

Darıca\'da Görev Değişikliği

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin’in sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından Nurdoğan Yılmaz Başkan Yardımcısı olarak atandı.

01.06.2017 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin'in sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından Nurdoğan Yılmaz Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Darıca Belediyesi Haziran ayı meclisi Belediye Başkan Şükrü Karabacak'ın başkanlığında toplandı. Toplantı öncesi konuşan Başkan Karabacak, sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Mustafa İltekin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Karabacak ayrıca, İltekin'den boşalan başkan yardımcılığı görevine İmar ve Şehircilik Müdürü Nurdoğan Yılmaz'ın atandığını, İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne Ufuk Ünlübaş'ın, hakimlik sınavını kazanan Güner Konukseven'in yerine ise Hukuk İşleri Müdürlüğüne dNuray Aytar getirildiğini söyleyerek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Meclis toplantısına geçilmeden önce Başkan Karabacak önceki gün helikopter kazasında şehit olan 13 askerimizi anarak, başsağlığı diledi. Darıca Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Darıca Belediyesi ile Çukurköy Belediyesi arasında kardeş Belediye Protokolü imzalanması için Başkan Karabacak'a yetki verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Darıca'da Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement