Delibaş Deresi DSİ Tarafından Islah Edilecek - Son Dakika
Politika

Delibaş Deresi DSİ Tarafından Islah Edilecek

Delibaş Deresi DSİ Tarafından Islah Edilecek

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Delibaş Deresi'nin DSİ tarafından ıslah edileceğini açıkladı. Derenin bazı bölümlerinde belediye tarafından yapılan ıslah çalışmalarının ardından, Aydınlıkevler Mahallesi kısmının da DSİ tarafından ıslah edileceği belirtildi. Bu çalışmalarla ilçe taşkınlardan korunacak ve halkın kullanımına uygun hale getirilecek.

06.10.2023 14:46  Güncelleme: 14:50

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, ilçenin iki büyük deresinden biri olan Delibaş Deresi'nin, DSİ tarafından ıslah edileceğini belirtti.

DSİ Bölge Müdürü Okan Bal ve beraberindeki heyetin Sorgun'u ziyareti sırasında konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Ekinci, "Bu derenin bazı bölümlerinde belediyemizce ıslah çalışması ile kenarlarına park ve yürüyüş yolları yapılmıştı. Derenin Aydınlıkevler Mahallesi kısmının DSİ tarafından ıslah edilmesi konusunda anlaşma sağladık." dedi.

Ekinci, Delibaş Deresi'nin şiddetli yağışlarda büyük tehlike arz ettiğini, ıslah çalışmasıyla ilçenin taşkınlardan korunacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Delibaş Deresi DSİ Tarafından Islah Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement