Düzce'de Kaçakçılık Operasyonunda Binlerce Makaron ve Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi - Son Dakika
Politika

Düzce'de Kaçakçılık Operasyonunda Binlerce Makaron ve Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi

Düzce\'de Kaçakçılık Operasyonunda Binlerce Makaron ve Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, Kaynaşlı ilçesinde bir tezgah arkasında saklanmış olan bir kolide ve şüpheli şahsa ait araçta yapılan aramada, 24 bin 120 adet dolu ve boş makaron ile 9 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli şahsa kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

04.10.2023 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda 24 bin 120 adet dolu ve boş makaron ile 9 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğünce kaçakçılık fiillerinin önlenmesi ve tespit edilmesi çalışmaları dahilinde Kaynaşlı ilçesinde pazar yerinde bir tezgah arkasında üstü örtülü şekilde saklanmış kolide ve şüpheli şahsa ait Düzce plakalı araç içinde arama yapıldı. Aramada 16 bin 120 adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara, 8 bin adet bandrolsüz boş makaron ve 9 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan şüpheli şahsa kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Düzce'de Kaçakçılık Operasyonunda Binlerce Makaron ve Kıyılmış Tütün Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement