Güvenlik Toplantısının İllegal Dinlenmesi - Son Dakika
Politika

Güvenlik Toplantısının İllegal Dinlenmesi

İçişleri Bakanı Ala: "Dün ortaya çıkan durum açık bir vatan hainliğidir.

28.03.2014 12:25

İçişleri Bakanı Efkan Ala, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesiyle ilgili, "Dün ortaya çıkan durum açık bir vatan hainliğidir. Bir ülkenin, bir devletin, bir milletin düşmanları ancak böyle şeyler yapabilirler. Devlet de bu durumu ortaya çıkarır, çıkaracaktır" dedi.

AA muhabirinin sorusunu yanıtlayan Bakan Ala, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan arasında geçtiği iddia edilen ortam dinlemesiyle ilgili kayıtla alakalı, durumu "açık bir vatan hainliği" olarak niteledi.

Ala, "Bir ülkenin, bir devletin, bir milletin düşmanları ancak böyle şeyler yapabilirler. Devlet de bu durumu ortaya çıkarır, çıkaracaktır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Güvenlik Toplantısının İllegal Dinlenmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement