AK Parti Denizli Kadın Kolları üyeleri, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri yaparak, vatandaşlara anayasa değişikliğini anlattı.
AK Parti Kadın Kolları üyeleri, halk oylaması ile ilgili Denizli'de evleri kapı kapı dolaşarak vatandaşları Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgilendiriyor.
AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, her eve, her gönüle girmeye çalıştıklarını ifade etti.
Vatandaşlara anayasa değişikliklerine neden "evet" denmesi gerektiğini anlattıklarını ifade eden Akdemir, şunları söyledi:
"Kadınlarımızla durmak yok yola devam diyoruz. 16 Nisan'a kadar da anlatmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemiz için gerekli olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Bunun için durmadan ve gece gündüz demeden sonuna kadar çalışacağız. Nasıl ki 15 Temmuz'da tüm kadınlar olarak çocuklarımızın elinden tutarak meydanlara indiysek 16 Nisan için de sahadayız. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız."
Son Dakika › Politika › Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.