İbrahim Öz Resmen DSP'de - Son Dakika
Politika

İbrahim Öz Resmen DSP'de

İbrahim Öz Resmen DSP\'de

CHP Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Öz, DSP saflarına katıldı.

21.01.2014 18:40

CHP Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Öz, DSP saflarına katıldı.

CHP'den aday gösterilemeyen Öz ve heyeti, CHP'den istifa etmiş ve DSP İlçe Örgütü'nün daveti üzerine kendi saflarında bu yarışı sürdürmesi istenmişti.

Torbalı Belediye Başkan Adayı İbrahim Öz, yasal bir engelin olmadığının anlaşılması üzerine dün ilçe binasında yapılan bir törenle resmen DSP'li oldu. DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe Torbalı'ya gelerek ilçe örgütünde İbrahim Öz'ün imza törenine katıldı.

Karakülçe, "Sayın İbrahim Öz'ün bu yerel seçimlerinde Torbalı'da başarılı olacağına kuşkusuz hiç şüphemiz yoktur. Kendisi Torbalı'da başarılı çalışmalara imza atmış bir insandır. Onu aramızda görmek ve bu yarışta kendiyle olmak bizi oldukça sevindirmiştir. Kendisini aramızda görmekten oldukça mutluyuz. Öz ve ekibiyle bu seçimi Torbalı'da kazanacağız" şeklinde konuştu.

Torbalı DSP Belediye Başkan Adayı İbrahim Öz, imza töreninde bir açıklama yaparak, "Siyasi partiler bizleri bir araya getirmekteler. Ben geçmişi bir kenera bırakıp. Önümüzdeki süreç için çalışmalara başlayacağım. Bize yapılan haksızlığı unuttuk. Şimdi DSP çatısı altında seçimlere giriyoruz. Bugün burada üyelik kaydımızı da gerçekleştirdik. Artık Torbalı'ya hizmet etmek için koşar adımlarla çalışacağız. İnşallah 30 Mart'ta bu zaferi hep birlikte kutlayacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İbrahim Öz Resmen DSP'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement