Ceyhanlı Z Kuşağı Gençler, Ankara'ya Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Politika

Ceyhanlı Z Kuşağı Gençler, Ankara'ya Çıkarma Yaptı

Ceyhanlı Z Kuşağı Gençler, Ankara\'ya Çıkarma Yaptı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı Z kuşağı gençlerle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

22.06.2022 11:25  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı Z kuşağı gençlerle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit ile birlikte gelecek seçimlerde ilk defa oy kullanacak 'Z Kuşağı' olarak adlandırılan gençlerle Ankara'ya gitti. Ceyhanlı gençler, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni gezme fırsatı yakaladı, CHP'nin grup toplantısına katıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTULAR

Başkan Erdem daha sonra beraberindeki gençlerle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu meclisteki makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ceyhanlı genç rölyef sanatçısı Armağan Atadağ'ın kirpi oku ile işlediği tabloyu hediye eden Başkan Hülya Erdem, Türkiye'nin çağdaş, güvenli ve aydınlık yarınlara gençler sayesinde erişeceğini söyledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Misafirperverliği için CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Başkan Erdem, millet ittifakının tüm bileşenlerine de başarılar diledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni gezme fırsatı yakalayan ve Ceyhan'a önemli gözlem ve hatıralarla döndüklerini belirten gençler ise kendilerine bu imkanı sağlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'e teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Ceyhanlı Z Kuşağı Gençler, Ankara'ya Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement