MHP'den 'Dokunulmazlık' Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

MHP'den 'Dokunulmazlık' Değerlendirmesi

MHP\'den \'Dokunulmazlık\' Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, dokunulmazlıkların kaldırılması çalışmalarının gecikmiş bir karar olduğunu söyledi.

05.12.2012 17:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Murat Polat, dokunulmazlıkların kaldırılması çalışmalarının gecikmiş bir karar olduğunu söyledi.

Parti binasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP'li Polat, dokunulmazlıkların kaldırılması çalışmalarını gecikmiş bir karar olarak değerlendirdi. MHP olarak görüşlerinin çok net olduğunu ifade eden Başkan Polat, "Özellikle terör konusu, vatan hainleri konusunda dokunulmazlıkların kaldırılmasını yıllardır istemişsizdir. Hatta sadece milletvekili değil kürsü dokunulmazlıklarının da kaldırılması parti politikamızdır. Ama maalesef yıllardır bunlara bir yaptırım yapılması yerine sürekli teşvik edilmiştir. Bence yıllar önce alınması gereken bir karar. Gecikilmiş bir karar diye düşünüyorum. Bir taraftan dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili karar alınırken, bir taraftan da PKK'nın yol haritasına göre kararlar alıyorlar. Bu arada Kürtçe ana dilde savunma hakkını da meclisten geçirmek için gayret içerisindeler" dedi.

Başkan Polat ayrıca, okullarda kıyafet düzenlemesi yapılarak forma uygulamasının kaldırılmasına karşı olduklarını söyledi. Uygulamanın öğrenciler arasında eşitlik ilkesine aykırı bir karar olduğuna inandıklarını ifade eden Başkan Polat, gündem değiştirilmeye çalışıldığını ileri sürdü. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'den 'Dokunulmazlık' Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement