MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Açıklaması

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "İzmir'de ne tür yolsuzluklar var" dedi.

25.12.2013 13:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "İzmir'de ne tür yolsuzluklar var" dedi.

Karataş, Karşıyaka Alaybey Tersanesi'nde şehit olan asker ve sivillerin devlet malı olarak gördükleri romorkörü kurtarmak için çaba gösterdikleri için yaşamlarını yitirdiklerine dikkat çekti.

Necat Karataş, son günlerdeki yolsuzluk iddialarını hatırlatarak buna rağmen kamu görevlilerinin rüşvet ve yolsuzluklarının belgelenmesini üzüntü verici ve dikkat çekici bulduklarını söyledi. Yolsuzluğun boyutunun yüksek olduğunu anlatan Karataş, 100 milyon eurodan bahsedildiğini anlattı. Karataş, emniyet görevlilerinin yerinin değiştirilmesinin olaylardaki şaibeyi artırdığını dile getirdi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir'de de emniyet mensupları ve önemli birimlerdeki şube müdürlerinin yerinin değiştirilmesini hatırlatarak şöyle konuştu: "Ankara'da emniyet genel müdürü ve birçok görevlinin yerini değiştirmişler. Ama ne gariptir ki birçok ilde emniyet görevlilerimizin daha doğrusu bu operasyonu yapacak olan şube müdürlerinin yerleri değiştirildi. İzmir'de de bu böyle oldu. İzmir'de ne tür yolsuzluklar var? Önümüzdeki süreçte bu yolsuzlukların ortaya çıkarılması kaygısıyla bunun yapıldığı açık."

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, kendilerine de yolsuzluk duyumu geldiğini kaydederek açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Devletin savcısı, emniyet görevlisi değiliz. Bu ilgili kurumların yapacağı bir şeydir. İzmir'deki emniyet mensuplarının yeri değiştiriliyor. Demek ki bir şeyler var."

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

MHP İl Başkanı Karataş, tersane kazasında yaşamını yitiren asker ve siviller için başsağlığı dileklerini ileterek sözlerini şöyle tamamladı: "İzmir Alaybey Tersanesi'nden suya indirilme esnasında yan yatmasıyla suya gömülen Değirmendere Romörkörü'nde şehit olan asker ve şehitlerimiz ve 17 yaralımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu romörkör suya indirilirken şehit olan asker ve sivillerimiz romörkörün yan yatmaması için çaba sarfederlerken maalesef başarılı olamadılar ama şehit olma pahasına bu gayreti gösterdiler. Yüce Türk milleti onlara şükran borçludur." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement