Özlü, AK Parti'nin duayen isimlerini misafir ediyor - Son Dakika
Politika

Özlü, AK Parti'nin duayen isimlerini misafir ediyor

Özlü, AK Parti\'nin duayen isimlerini misafir ediyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen iki gün sürecek olan "Teşkilat Akademisi" eğitim programı başladı.

20.11.2021 15:56  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen iki gün sürecek olan "Teşkilat Akademisi" eğitim programı başladı. "Değerli yol arkadaşlarımızı şehrimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz" diyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eğitimlerin tüm teşkilat mensuplarına hayır getirmesi dileğinde bulundu.

'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganıyla yola çıkan AK Parti Genel Merkezinin bu kez durağı Düzce oldu. Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde başlayan eğitim programı iki gün sürecek. Programa AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İGM Başkanı Çiğdem Günal, ilçe ve belde belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı. Eğitim Programının birinci gününde uzun yıllar teşkilat başkanlığı yapan Mustafa Ataş, AK Parti teşkilatlarının yapması gerekenleri anlattı. İlk gün konuşmacılarından Ahmet Arslan savunma sanayi- teknoloji ve ulaştırma konularında eğitim verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal siyasal iletişim ve yeni medya düzeni hakkında son bilgileri aktardı ve eğitim-sağlık-sosyal politikalar konularında Öznur Çalık ve etkili iletişim konusunda da Tarkan Zengin teşkilat üyelerine eğitim verdi.

Eğitim iki gün sürecek

AK Parti Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' iki gün devam edecek. İkinci günde İhsan Aktaş, Türkiye'nin dünya ülkeleri içinde yeri önemini anlatacak. Serdar Tuncer Motivasyon, Liderlik ve AK Parti'nin demokrasiye kattıkları da Ekrem Çelebi tarafından teşkilat üyelerine aktarılacak. Programın son eğitiminde ise Selahattin Yusuf AK Partinin değerlerini teşkilat mensuplarıyla bir kez daha paylaşacak.

Başkan Özlü: "Onur duyuyoruz"

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleşen ilk gün eğitimlerinin ardından konuşan Başkan Özlü, "2 gün sürecek olan AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı Teşkilat Akademisi eğitim programı, Düzce'mizin kültür merkezi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde başladı. Değerli yol arkadaşlarımızı şehrimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Özlü, AK Parti'nin duayen isimlerini misafir ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Tedbirler Değerlendirildi
    16:29 Adana'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Tedbirler Değerlendirildi

    Adana'da 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, seçim öncesinde, seçim anında ve sonrasında herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için alınması gereken önlemler ele alındı. Vali Yavuz Selim Köşger, toplam seçmen sayısının 1 milyon 629 bin 959 kişi olduğunu ve güvenlik personeli, araç ve ekipman sayısını açıkladı. Toplantı sonunda yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca'da pazar yeri ziyaretlerinde bulundu
    16:27 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca'da pazar yeri ziyaretlerinde bulundu

    Aydın Ayaydın, Ortaca ilçesinde kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Halkın hizmete susadığını ifade eden Ayaydın, seçimlerde destek istedi ve yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

  • Anavatan Partisi, Antalya'da AK Parti adaylarını destekleyecek
    16:25 Anavatan Partisi, Antalya'da AK Parti adaylarını destekleyecek

    Anavatan Partisi, pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer'i destekleme kararı aldı. Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, kararın Antalya'nın geleceğine yönelik büyük bir adım olduğunu ve tamamen halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda alındığını belirtti. Narlı, Hakan Tütüncü'nün liderlik becerileri ve tecrübesi ile Rıza Sümer'in vizyonunun Antalya'nın gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı.

  • Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı
    16:23 Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı

    Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmaları sona erdi. İlk gazın açılışı yapıldı ve törene yüzlerce kişi katıldı. Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı meşalelerle gösterildi.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
    16:19 AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

    AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

  • AK Parti Milletvekilleri Alaca'da Coşkuyla Karşılandı
    16:18 AK Parti Milletvekilleri Alaca'da Coşkuyla Karşılandı

    Çorum'un Alaca ilçesinde, AK parti seçim bürosuna sürpriz ziyaret gerçekleştiren milletvekilleri vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır
    16:17 AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin teşkilatının seçime hazır olduğunu açıkladı. Albayrak, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5 bin 700 teşkilat mensubunu görevlendirdiklerini belirtti. Seçimlerde problemsiz ve şaibeye mahal vermeden sonuçları takip edeceklerini ve gerektiğinde itirazda bulunacaklarını söyledi. Albayrak, belediye başkan adaylarıyla birlikte aylardır sahada çalıştıklarını ve Eskişehir'in gerçek belediyecilikle buluşmasına bir adım kaldığını ifade etti.

  • Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı
    16:17 Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı

    Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, açılışta yaptığı konuşmada çalışanlara teşekkür etti ve yapılan hizmetlerden bahsetti. Ayrıca turizm sezonunun uzatılması çağrısında bulundu.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Belediyecilik AK Parti'nin işi
    16:16 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Belediyecilik AK Parti'nin işi

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Biz verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği vaatte bulunmayan bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu tüm kesimlere yönelik hizmetlerimizle milletimize gösterdik.


Advertisement