Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak; - Son Dakika
Politika

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak;

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak;

"Siirt'i İstanbul'a değil, İstanbullu Siirt'te taşıyacağım"

28.08.2013 14:50

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Siirt- Eruh Karayolunun yapım çalışmalarını basın mensuplarına anlattı. Siirt-Eruh Karayolunun çalışmalarına Siirt Belediyesi olarak aralıksız sürdürdüklerini belirten Sadak yolun genişletme çalışması ve kaldırım çalışmalarının önümüzdeki hafta içerisinde biteceğini belirtti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu'nun sosyal medyada attığı Twitte istinaden çalışmaları gerek Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu'ya ve gerekse basın mensuplarına göstermek için geldiklerini belirten Belediye Başkanı Selim Sadak "Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu sosyal medyada attığı twitte üzere buraya geldik. Kuzu yol kaldırımlarının geçen yıl yapılmıştı neden bu yıl yapılıyor diye bir twitt atmıştı. Biz geçen yıl Karayolları başta olmak üzere Belediyenin yaptığı yanlığı düzeltmek için tekrar bu yol çalışmasına başladık. Yol 9 metre iken 15 metreye genişlettik ve daha rahat bir karayolu olacak. Sayın Nedim Kuzuyu sizlerin huzurunda tebrik ediyorum yapılan çalışmaları yakından takip edip sorguluyor. Bu bizler için çok önemlidir ve bu yüzden kendisini buraya çağırarak çalışmalar hakkında bilgi vermek istedim" dedi.

İstanbul'u Siirt'e taşıyacağım

21-22-23 Eylül tarihleri arasından fıstık festivali düzenleyeceklerini açıklayan Belediye Başkanı Selim Sadak festival çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Siirt Belediyesi olarak Sosyal etkinliklere büyük önem verdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Selim Sadak bu amaçla 21-22-23 Eylül tarihlerinde Siirt'te ikincisi düzenlenecek olan Fıstık Festivali yapacaklarını belirtti.

İstanbul'da düzenlenen Siirt Günlerine de gönderme yapan belediye Başkanı Sadak "Bizler sosyal ve kültürel etkinliklere çok önem veriyoruz ve bu sebepten dolayı Siirt'te ikinci olacak olan bir fıstık festivali düzenleyeceğiz. Festival programında birçok etkinliklerimiz mevcut yani bizler Siirt'i İstanbul'a değil, İstanbullu Siirt'te taşıyacağız" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement