Sivrihisar Belediye Başkanı Muhtarlar Günü'nü kutladı - Son Dakika
Politika

Sivrihisar Belediye Başkanı Muhtarlar Günü'nü kutladı

Sivrihisar Belediye Başkanı Muhtarlar Günü\'nü kutladı

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, muhtarların '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Yüzügüllü, muhtarları karşılayarak onlara teşekkürlerini sundu ve muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini vurguladı. Muhtarlar da Başkan Yüzügüllü'ye teşekkür ederek işbirliğini güçlendireceklerini belirttiler.

19.10.2023 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, muhtarların '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Sivrihisar'da görev yapan ve ilçe merkezinde bir araya gelen muhtarları karşılayan başkan Yüzügüllü muhtarlarla hoş sohbetler etti. Yüzügüllü ayrıca muhtarlara hediyelerini takdim ederek, onlara teşekkürlerini sundu. Muhtarların önemli bir görevi gerçekleştirdiğine değinen başkan Yüzügüllü, "Muhtarlarımız, kırsal ve merkez mahallelerimizin temsilcileri olarak büyük bir sorumluluk üstleniyorlar. Onların özverili çalışmaları, yerel yönetimin daha etkin ve halka hizmet odaklı olmasında kilit bir rol oynuyor. Bu özel günde, siz değerli muhtarlarımıza teşekkür etmek istedik. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Muhtarlar da duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yüzügüllü'ye teşekkür ettiler. Bir araya gelmenin önemine vurgu yapan muhtarlar, işbirliğini daha da güçlendireceklerine dair kararlılıklarını dile getirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sivrihisar Belediye Başkanı Muhtarlar Günü'nü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement