Yunanistan'daki Yangınlar Nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan Çıkışlar Durduruldu - Son Dakika
Politika

Yunanistan'daki Yangınlar Nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan Çıkışlar Durduruldu

Yunanistan\'daki Yangınlar Nedeniyle İpsala Sınır Kapısı\'ndan Çıkışlar Durduruldu

Edirne Valiliği, Yunanistan'da devam eden yangınlar nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışların durdurulduğunu duyurdu. Yunanistan tarafındaki tüm yolların trafiğe kapalı olduğu bilgisi verilerek, yolcuların Kapıkule Sınır Kapısı ve diğer sınır kapılarını tercih etmeleri önem arz etmektedir.

21.08.2023 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valiliği, Yunanistan'da devam eden orman yangınları nedeniyle çıkışların durdurulduğu İpsala Sınır Kapısı'nda geçişlerin kontrollü olarak yeniden açıldığını duyurdu.

Edirne Valiliği dün Yunanistan'da devam eden orman yangınları nedeniyle Yunanistan tarafındaki tüm yolların trafiğe kapalı olması nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan çıkışların durdurulduğunu duyurmuştu. Valilikten yapılan açıklamada, "Yunanistan'da devam eden yangınlar sebebiyle İpsala Sınır Kapımızla bağlantılı Yunanistan tarafındaki tüm yolların trafiğe kapatıldığı bilgisi alınmıştır. Bu nedenle İpsala Sınır Kapımızdan çıkışlar, ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Çıkış yapmak isteyen yolcularımızın mağduriyet yaşamaması için Kapıkule Sınır Kapısı ile diğer sınır kapılarını tercih etmesi önem arz etmektedir" bilgisine yer verilmişti.

Edirne Valiliği'nden bugün yapılan açıklamada İpsala Sınır Kapısı'nın kontrollü olarak geçişlere yeniden açıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan görüşmelerde, Yunanistan'da yangınların devam ettiği, İpsala Sınır Kapımızla bağlantılı otobanın ulaşıma kapalı olduğu, yan yollarla ulaşımın sağlanabileceği ancak yan yolların tekrardan kapanma riskinin devam ettiği bilgisi alınmıştır. Bu nedenle, İpsala Sınır Kapımızdan giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde yapılabilmektedir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Yunanistan'daki Yangınlar Nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'ndan Çıkışlar Durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement