Mısır'daki Süveyş Kanalı'ndan geçen bir petrol tankeriyle çarpışarak batan römorkörün 7 kişilik mürettebatından birinin öldüğü, 6'sının kurtarıldığı belirtildi. Süveyş Kanalı İdaresi Başkanı Usame Rabi, batan römorkörün yerinin tespit edildiğini ve kurtarma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Tankerin ise Port Said Limanı'nda bekletildiği bildirildi.
Mısır'ın Süveyş Kanalı'nda bir römorkör, Hong Kong bandıralı bir petrol tankeri ile çarpışması sonucu battı. Römorkörün mürettebatından 6 kişi kurtarılırken, 1 kişi hala kayıp. Tanker ise hasar görmediği için Port Said Limanı'nda bekletiliyor.
Mısır'daki Süveyş Kanalı'nda, Hong Kong bandıralı bir petrol tankeri ile kanal idaresine ait bir römorkörün çarpışması sonucu römorkör battı. Tankerin bekletildiği Port Said Limanı'nda kazayla ilgili işlemler yapılıyor.
Dünyanın en büyük yüzen kütüphanesi "Logos Hope " Mısır'ın Port Said Limanı'nda demirledi.
Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden Panama bandıralı "MSC Samar" Tekirdağ'dan ayrıldı.
DÜNYANIN en büyük konteyner gemilerinden Panama bandıralı 'MSC Samar' Tekirdağ'da Asyaport Limanı'na yanaştı.
Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden Panama bandıralı "MSC Samar" Tekirdağ'a ulaştı.
Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden Panama bandıralı "MSC Samar" Çanakkale Boğazı'ndan geçti.
İskenderun Körfezi'nde yaklaşık 8 yıldır demirlemiş halde bulunan hacizli gemi, fırtına nedeniyle karaya oturdu.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.