İBB zabıta yöneticileri, Zabıta Teşkilatı'nın 200. yılı töreni sonrası İstiklal Caddesi'nde karanfil dağıtmak istedi; polis kaymakamlık kararını gerekçe göstererek engelledi. İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper tepki gösterdi.
İzmir'in en eski spor kulübü Karşıyaka'nın, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın adını taşıyacak yeni stadyumu için uygulama projesi zemin ve temel etüt raporu ihalesi 22 Eylül Salı günü saat 10.30'da yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü ihalede, firmanın 120 gün içinde etüt ve raporlamayı tamamlaması gerekecek; stadyumun yapım ihalesi ise bu sürecin ardından gerçekleştirilecek.
Çorum'un Osmancık, Oğuzlar, Bayat, Dodurga, İskilip ve Kargı ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı; çelenk sunumu, şehitlik ziyareti ve tebrik kabulü yapıldı.
İBB Davası'nın 70. gününde itirafçı Ertan Yıldız'ın şoförü Bayram Yıldırım savunma yaptı; yemek sepetlerinde para olduğunu duyduğunu söyledi. İmamoğlu'nun koruması Mustafa Akın, 'Allah bu arkadaşı en sevdiği insanla sınasın' dedi. Duruşma yarın devam edecek.
İBB Davası'nın 70. gününde savunma yapan müşteki sanık iş insanı Uğur Güngör, Beylikdüzü'ndeki projesi kapsamında kendisinden tadilat ruhsatı karşılığında para ve daire istendiğini ileri sürdü. Güngör, Murat Çalık'ın kendisinden 15 milyon dolar talep ettiğini, daha sonra 13 dairenin Adem Soytekin'e devredildiğini ve 2 dairenin parasının da Fatih Keleş'e götürüldüğünün kendisine söylendiğini iddia etti. Güngör, "Ben kimseyle rüşvet anlaşması yapmadım. Kimseye daireleri isteyerek devretmedim" dedi. Çalık ise Güngör'e önceki beyanları ile duruşmadaki anlatımları arasındaki çelişkileri; 15 milyon dolar, 15 milyon lira ve 15 daire şeklinde değişen rüşvet iddialarını, ruhsat tarihlerini ve tapu devirlerini sorarak "iddialarınız sürekli değişiyor" dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kardeş Şehir Protokolü İmzalanan Nijmegen Belediye Başkanı Thom de Graaf ile Hollanda İçişleri Bakanı Ter Horst'u Ziyaret Etti.
Terör Örgütü PKK'ya Karşı Atılacak Adımları Görüşmek Üzere Geçtiğimiz Hafta Türkiye'ye Gelen Irak Heyetine, Türkiye'nin de İnce Taktiklerle Mesaj Verdiği Ortaya Çıktı.
Karabük'te Protokol, Halk Eğitim Merkezi Salonunda Gerçekleştirilen Törenle Bayramlaştı.
Faruk Çelik, 2000 Yılı Öncesi Emekli Olan 2 Milyona Yakın Kişinin Maaşlarının 2000 Yılı Sonrası Emekli Olanlarla Benzer Seviyeye Getirilmesi İçin 'İntibak' Çalışması Başlattıklarını Açıkladı.
İstanbul Park Pisti, Hafta Sonunda Ev Sahipliği Yapacağı Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sine Hazırlanıyor.
7. Cumhurbaşkanı Evren, Çankaya'ya Türbanın Yakışmadığını Söyleyerek, 'Atatürk'ten Beri Bir Gelenek Var, Şimdiye Kadar Başörtülü First Lady Çankaya'ya Çıkmamıştır.' Dedi.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tarafından Aydın'da Dar Gelirli Kişilerin Ev Sahibi Olması İçin Yaptırılan 476 Konutun Talihlileri Belirlendi. Konut İçin 1565 Kişi Müracaat Etmesine Rağmen Kura Çekimine Az Sayıda Vatandaşın Katılması Dikkat Çekti. Belediye Başkanı İlhami Ortekin Tarafından Yapılan Çekilişlerin Ardından TOKİ'den Ev Sahibi Olmaya Hak Kazanan Talihlilerin Resmi İşlemlerinin Pazartesi...
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Bisiklet Federasyonu Başkanlığı'nın 2007 Faaliyet Programı Çerçevesinde, Bir İlaç Firmasıyla Ortaklaşa Düzenlediği "Mavi Bisiklet, Kanserde Erken Tanı İçin Yol Açık Turu" Aydın Durağında.
Türkiye'de Orman Yangınlarına Karşı En Hassas Bölgelerin Başında Gelen Muğla'da, Yangın Sezonu Öncesi Orman Yangınlarına Karşı Alınacak Tedbirler Değerlendirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Arasında Yurt Dışına Öğrenci Gönderilmesine İlişkin İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İşbirliğinde Hayata Geçirilecek 'Alt Gelir Grubu Konut Projesi', Vatandaşlardan Yoğun İlgi Gördü. Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde Oluşturulan Kayıt Masalarında 8 Gün İçerisinde 621 Vatandaşın Başvurusunun Alındığı ve 5 Bin Civarında Vatandaşa Başvuru ile İlgili Bilgileri İçeren Bilgi Formları Verildiği ...
Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde, 75. Yıl Ormanı'nın Bakımını, İlçedeki Resmi Kurumların Amir ve Çalışanları Tarafından Yapıldı.