Yüz Nakli Bitti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yüz Nakli Bitti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Yüz Nakli Bitti

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Tuncer, yüz nakli operasyonunun tamamlandığını ve yoğun bakıma alınan hastanın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, yüz nakli operasyonunun tamamlandığını ve yoğun bakıma alınan hastanın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde yüz nakli için ameliyata alınan hastanın operasyonunun bittiğini söyledi.

Yoğun bakıma alınan hastanın durumunun iyi olduğunu ifade eden Tuncer, "Bu tür ameliyatlardan sonraki saatler çok önemli olduğu için hastamız yakın takipte, durumu izleniyor" dedi.

Çift kol ve çift bacak nakli için ameliyata alınan hastanın ameliyatının sürdüğünü dile getiren Tuncer, "Diğer hastanın da iki uzvunun nakli tamamlandı. Kalan iki uzuv için ise operasyon devam ediyor" diye konuştu.

Tuncer, bu ameliyatın sabaha karşı tamamlanmasının beklendiğini, yarın yapılacak basın toplantısında her iki ameliyata da katılan doktorların basınının karşısına çıkarak, açıklamalarda bulunacaklarını kaydetti. - ANKARA

Kaynak: AA