AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin İzmir Tire'ye yönelik özel bir talebinin olduğunu, Tire'de Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde MHP'li bir adayın gösterileceğini söyledi. İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da, MHP'ye geçeceği iddialarıyla ilgili, 'Şuan konuyla ilgili açıklama yapmamız erken' yanıtını verdi.
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, ülkede ekonomik sıkıntıların büyük olduğunu ve gıda enflasyonunun rekor üstüne rekor kırdığını belirtti. Bezircilioğlu, emeklilerin dahi Kurban Bayramı'nda kurbanlarını rahatlıkla keserken bugün geldiğimiz noktada bırakın emeklileri, çalışanlarımız, küçük esnafımız dahi kurbanını kesmekte, kurban ibadetini yerine getirmekte büyük zorluk yaşadığını ifade etti. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda yapılan bayramlaşma törenine İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve partililer katıldı.
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, partililerin bayramını kutlayarak ülkedeki ekonomik krize dikkat çekti ve yerel seçimlere ilişkin hedeflerini açıkladı. Programa Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da katıldı.
Tire ilçesinde, İstiklal Savaşı kahramanı Gökçen Hüseyin Efe'nin büstü, şehadetinin 103. yıl dönümünde düzenlenen törenle açıldı.
Tire Belediyesi tarafından yapılan engelli kafeterya ve park, Tire Engelliler Derneğine devredildi.
İZMİR'in Tire ilçesinde düzenlenen 21'inci Geleneksel Deve Güreşi Festivali'ne soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gördü.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, vatandaşlarla birebir yapılan yapılan saha çalışmalarında en başarılı belediye başkanı seçildi.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Kurban Bayramının ikinci gününden itibaren başladığı bayram ziyaretlerinde 34 köye ziyaret gerçekleştirdi.
İzmir'in Tire ilçesinde Kaymakamlık, "Dünya Kahvaltı Günü" etkinlikleri kapsamında, etkinlik düzenledi.
Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, "Tire Beledi Dokuması" ve "Tire Şiş Köfte" için coğrafi işaret tescil belgelerinin alındığını belirtti.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın personelin izinli olacağını bildirdi.
Tire'de, belediye başkanının odasında dinleme cihazı bulunduİZMİR'in Tire ilçesi Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın makam odasındaki çekmecede, dinleme cihazı bulundu.
Tire Belediye Başkanlığı makam odasındaki çekmece içinde dinleme cihazı bulundu.
İzmir'de, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın makam odasında dinleme cihazı bulundu.
İzmirli 9 kadının girişimi ile kurulan Döngü Kooperatifinin girişimi ve Tire Belediyesinin desteğiyle deneme ekimi yapılan ketende ilk hasat yapıldı.
Tire Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında mağduriyet yaşayan kahvehane işletmecilerine erzak dağıttı.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tire Salı pazarında tezgah açan pazarcı esnafını ziyaret etti ve alınan tedbirleri yerinde inceledi.
İzmir'in Tire ilçesinde Kaymakam Fatih Çobanoğlu başkanlığında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarının ikametlerinde giderilmesi amacıyla "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturuldu.
Tire ilçesinde öğrenciler için haftada bir gün bir ders saatinde ailelerinin de katılımıyla okuma etkinliği düzenlenecek.
Tire Belediyesi Satranç Turnuvası, Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın ilk hamlesi ile başladı.
Tire'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kaymakam Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, gazetecilerle bir araya geldiTire Öğretmevinde düzenlenen etkinlikte ilçede görev yapan basın emekçilerinin gününü kutlayan Çobanoğlu, "Halkımızın bilgilenmesi ve...
Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, kadına yönelik şiddet olaylarında Tire'nin diğer ilçelere oranla daha iyi durumda olduğunu söyledi.
Tire Belediyesine ait 50 dönümlük arazide karakılçık buğdayı ekimi yapıldı.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, ilçede jeotermal santral kurulmasına karşı olduklarını açıkladı.
Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, ortaklarından kuru incir alımına başladıklarını belirterek, "15 yıl önce geldik, sütümüze sahip çıktık. Bugün de incirimize sahip çıkmaya geldik.
Tire Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Tire İncir Festivali, yapıldı.
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından devraldığı belediyenin borçlarını dev pankartla halka duyurdu.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'a tebrik ziyaretinde bulundu.
İzmir Tire'de seçimleri kazanarak başkanlık koltuğuna oturan ve ilk iş olarak eski belediye başkanının adını taşıyan stadyumu 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' olarak değiştiren Salih Atakan Duran, ilk karşılaşmayı da sıraya girip bilet alarak, vatandaşlarla izledi.