Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy ilçesinde yatırımları inceleyerek hastanenin biran önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Tekirdağ Tabip Odası tarafından "14 Mart Dünya Tıp Bayramı" etkinlikleri kapsamında kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların katılımı ile düzenlenen halı saha futbol turnuvası devam ediyor.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kendisini çocuk doktoru olarak tanıtan bir kişinin kendisine ait faktoring şirketi üzerinden yüzde 25 faiz vaadi ile hastalarının 170 bin TL’sini dolandırdığı iddia edildi.
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'ne bağlı Mürefte Beldesi'nde, çalıştığı inşaatın 2'nci katından düşen kalıp ustası 49 yaşındaki Metin Acar yaşamını yitirdi.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde öğrenci servisi ile PTT kargo aracının çarpıştığı kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.
Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında Şarköy Devlet Hastanesi acil servisinde görevli sağlık memuru hayatını kaybetti.
Şarköy Devlet Hastanesi'nde erkek hemşire olarak çalışan Barış Demirkol (37), kullandığı aracın takla atması sonucu hayatını kaybetti.
Şarköy Devlet Hastanesi'nde çalışan 4 personel, haftasonu tatillerinden feragat ederek, gönüllü olarak hastane koridorlarını boyuyor.
Boğazlardan geçmek üzere yol alan yerli ve yabancı bandıralı kuru yük gemisi, saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle Şarköy açıklarına demir attı.
Şarköy Devlet Hastanesi uzun süredir eksikliğini hissettiği dahiliye uzman doktoruna mecburi hizmetle yapılan atama ile kavuştu.
Sağlık Bakanlığı tarafından Tekirdağ'a gönderilen 5 ambulanstan, 2'si Şarköy Devlet Hastanesi, Acil Servisine gelerek hizmete girdi.
Şarköy Devlet Hastanesi'nde uzun zamandır eksikliği hissedilen, endoskopi cihazı hizmete girdi.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde son yıllarda kanserden ölenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor.
Şarköy Devlet Hastanesi'nde "Afet Plan Tatbikatı" yapıldı.
Tekirdağ'ın Şarköy İlçe Devlet Hastanesi, sigarayı bırakma polikliniği hizmete girdi.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde satın alacağı tekneyle tur atan 57 yaşındaki Hikmet Gölcük teknede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP İl Başkanı Enez Kaplan ile birlikte Tekirdağ'ın Şarköy ilçesini ziyaret etti.
Tekirdağ'ın Şarköy Devlet Hastanesi'nde, karnelerini aldıktan sonra beş çocuğun sünnet edildiği belirtildi.
Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde, yol genişletme çalışmaları nedeniyle hastane bahçesindeki 12 çam ağacı, belediye ekipleri tarafından kesildi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.