Bill & Ted Face the Music Filmi - Son Dakika
Sinema

Bill & Ted Face the Music Filmi

Bill & Ted Face the Music Filmi

Bill & Ted Face the Music filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Bill & Ted Face the Music filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

15.11.2019 13:58

Bill & Ted's Excellent Adventure ve Bill & Ted's Bogus Journey lerinin uzun yıllar sonrasında tekrar izleyiciyle buluşacak olan ikiliyi bu kez yetişkin bireyler olarak izleyeceğiz. Rock müziğe duydukları tutku ekseninde birlikte birçok deneyimi paylaşan yakın dostlar halen daha arkadaşlıklarını sürdürmektedir. Bill ve Ted bu kez gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratacakları ve sonrasında geleceğe gidip işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir maceraya adım atıyorlar.

Dean Parisot'un yönettiği ve Chris Matheson - Ed Solomon ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı komedi - müzikal temalı in başrollerinde Brigette Lundy-Paine, Keanu Reeves, Samara Weaving, Kristen Schaal ve Jillian Bell yr alıyor.

Yönetmen: Dean Parisot

Senaryo: Ed Solomon, Chris Matheson

Oyuncular: Brigette Lundy-Paine, Keanu Reeves, Samara Weaving, Kristen Schaal, Jillian Bell, Anthony Carrigan, Jayma Mays, Holland Taylor, William Sadler, Alex Winter , Erinn Hayes, Beck Bennett, Kid Cudi , Amy Stoch, Hal Landon Jr., Billy Slaughter, Al Vicente , Nicolas Bosc, Xavier Leblanc, William Buster Benefield, Patti Brindley, Elton LeBlanc, Angela Abadie, Austin Fillmore, Cynthia LeBlanc, Chad Crawford, Candice Richardson, Nick Breaux, Michael Biss, Gordon Dexheimer, Doug Gagnon, Robert Masters

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Bill & Ted Face the Music

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Bill & Ted Face the Music Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement