Cool Çocuklar Kampta Filmi - Son Dakika
Sinema

Cool Çocuklar Kampta Filmi

Cool Çocuklar Kampta Filmi

Cool Çocuklar Kampta filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Cool Çocuklar Kampta filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

23.01.2019 08:54

Cool Çocuklar Kampta, eğlenmek için gittikleri kampta hayatlarını değiştirecek değerli dersler alan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Anneleri ile birlikte dedelerinin yanına taşınan Zach ve Spencer, yeni hayatlarına uyum sağlamakta biraz zorlanır. Babalarının kaybından sonra büyük bir yıkıma uğrayan kardeşler birbirleri ile pek de iyi geçinemez. Anneleri, ikisinin tatile çıkmasının onlara iyi geleceğini ve bu sayede ilişkilerinin düzeleceğini düşünerek onları kampa göndermeye karar verir. Gittikleri kamp sadece onların ilişkisine etki etmekle kalmayıp aynı zamanda hayatlarını değiştirecek birçok şey öğrenmelerini sağlar. Kardeşler, kamp sayesinde bir şeyi başarmak için kendilerine de inanmaları gerektiğini, zorbalık yapmamaları gerektiğini, hile yapanların asla kazanamayacağını ve gerçek dostluğun ne demek olduğunu öğrenir.

Yönetmen: Lisa Arnold

Senaryo: David Henri Martin, Jarred Coates, Wendi Coates

Oyuncular: Connor Rosen, Logan Shroyer, Michael Gross, Leigh-Allyn Baker, Markie Post, Juliocesar Chavez, Tyree Brown, Jacob Etter, Sean Ryan Fox, Jacob T. Phillips, Jordan A. Phillips, Abigail Duhon, Emily Hahn, Tanner Fontana, Mary Rose Neumeyer, Emily Kasp, A.J. Trauth, Christos Vasilopoulos, Shawn-Caulin Young, Lisa Arnold , Garth Frenzel, Garrett Coates, Jarred Coates, Alex Johnson, Madilyn Ginsburgh, Cody Dedon, Ellison Booker, Griffin Smith, Chris Clark, Riley Ewing

Filmin Türü: Aile

Orijinal Adı: Camp Cool Kids

Yapımcı Firma: Check the Gate Productions

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 104 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 01.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Cool Çocuklar Kampta Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement