Crazy Rich Asians Filmi - Son Dakika
Sinema

Crazy Rich Asians Filmi

Crazy Rich Asians Filmi

Crazy Rich Asians filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Crazy Rich Asians filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.07.2018 12:54  Güncelleme: 14:58

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanlıdır fakat bir yandan da büyük bir stres altındadır. Singapur’da Nick’in ailesi ile tanışacak olmaktan endişe duyan Rachel, bu sırada sevgilisi ile ilgili bilmediği şeyler öğrenir. Nick, ülkenin en zengin ailelerinden birine sahiptir ve o ülkedeki gözde bekarlardan biridir. Rachel, Singapur’a ayak bastığı andan itibaren tüm gözler ona çevrilir. Genç kadının çevresi bir anda onu kıskanan ve Nick’ten ayırmayı planlayan insanlarla dolar.

Yönetmen: Jon M. Chu, Jon M. Chu

Senaryo: Peter Chiarelli, Adele Lim, Kevin Kwan

Oyuncular: Constance Wu, Michelle Yeoh, Henry Golding, Gemma Chan, Awkwafina, Ken Jeong, Jimmy O. Yang, Chris Pang , Sonoya Mizuno, Jing Lusi, Ronny Chieng, Pierre Png, Fiona Xie, Kheng Hua Tan, Harry Shum Jr., Remy Hii, Nico Santos, Lisa Lu, Kris Aquino, Victoria Loke, Charles Grounds, Amy Cheng, Steph Jack, Janice Koh, Shuhei Kinoshita, Selena Tan, Karanbir Hundal, Poh Choo Kee

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Crazy Rich Asians

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 14.09.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Crazy Rich Asians Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement