Dragged Across Concrete Filmi - Son Dakika
Sinema

Dragged Across Concrete Filmi

Dragged Across Concrete Filmi

Dragged Across Concrete filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Dragged Across Concrete filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

18.02.2019 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Mel Gibson ve Vince Vaughn'un yer aldığı Dragged Across Concrete, bir zanlıya uyguladıkları şiddet dolu görüntülerin medyaya yansıması sonucu açığa alınan iki polis memuru Brett Ridgeman ve Anthony Lurasetti'nin hikayesini anlatıyor.

Brett ve Anthony açığa alındıktan sonra yolsuz kaldıklarında, suça bulaşacak ve adalet ile suç kavramları yer değiştirecektir.

Yönetmen: S. Craig Zahler

Senaryo: S. Craig Zahler

Oyuncular: Mel Gibson, Jennifer Carpenter, Vince Vaughn, Laurie Holden, Don Johnson, Michael Jai White, Thomas Kretschmann, Udo Kier, Andrew Dunbar, Tory Kittles, Liannet Borrego, Fred Melamed, Justine Warrington, Trezzo Mahoro, Myles Truitt, Giacomo Baessato, Adam Tsekhman, Jenn Griffin, Cardi Wong, Eric Bempong, Veronika London, Clare Filipow, Primo Allon, David Quinlan, Brett Alexander Davidson, Dalias Blake, Mekhi Fester, Matt Kennedy, Paul Rogic, Bzhaun Rhoden, Alexander Soto, Cameron Grierson, Andrea Pizarro, Tristan Jensen, Vivian Ng, Emilio Merritt

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Dragged Across Concrete

Yapımcı Firma: Unified Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Kanada

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 159 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 10.05.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Dragged Across Concrete Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement