Facia Üçlü Filmi - Son Dakika
Sinema

Facia Üçlü Filmi

Facia Üçlü Filmi

Facia Üçlü filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Facia Üçlü filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

31.07.2018 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve hayatın yükünü birlikte göğüslediği iki arkadaşı ile birlikte dedesinden kalan tarlaları almak için yola koyulur. Gençler türlü oyunlarla tarlaların üzerine konmayı planlar. Fakat Emre, muhtarın kızına gönlünü yaptırınca tüm plan alt üst olur. Köye geliş amacını unutan Emre, arkadaşlarının yardımı ile kızın gönlünü çalmaya çalışır. Fakat bu iş sandıkları kadar kolay olmaz. Kızı elde etmeye çalışırken kendilerini bir anda araba yarışının içerisinde bulan üç arkadaş başlarına türlü belalar açar.

Sosyal medya fenomenler Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül’ün başrolde yer aldığı Facia Üçlü’nün yönetmen koltuğunda Ramazan Özer oturuyor. Senaryosunu Gurbet Gurur Cantürk’ün kaleme aldığı komedi türündeki in oyuncu kadrosunda ayrıca Deniz Oral, Hülya Şen, Yakup Yavru gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Ramazan Özer

Senaryo: Gurbet Gurur Cantürk

Oyuncular: Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül, Deniz Oral, Hülya Şen, Yakup Yavru, Nez Demir, Selçuk Büyük, Gizem Tan, Fırat Kaymak

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Facia Üçlü

Yapımcı Firma: Efektif Sanat

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 24.08.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Facia Üçlü Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement