Instant Family Filmi - Son Dakika
Sinema

Instant Family Filmi

Instant Family Filmi

Instant Family filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Instant Family filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

28.09.2018 14:54

Pete ve Ellie çifti bir aile kurmaya karar verdiğinde koruyucu aile olarak evlat edinme yoluna başvurur. Amaçları küçük bir çocuğu evlat edinmektir ancak birbirinden tatlı üç kardeş görünce fikirleri değişir. Kardeşlerin en büyüğü asi bir kız olan 15 yaşındaki Lizzy’dir. Çift kendilerini bir gecede üç çocuklu bir aile olarak bulur. Pete ve Ellie, artık bir aile olma umuduyla, nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır.

Yönetmen: Sean Anders

Senaryo: Sean Anders, John Morris

Oyuncular: Isabela Moner, Mark Wahlberg, Rose Byrne, Ilisa Shlesinger, Octavia Spencer, Julie Hagerty, Eve Harlow, Tom Segura, Carson Holmes, Tig Notaro, Allyn Rachel , Erika Bierman, Randy Havens, Britt Rentschler, Gary Weeks , Sandy Givelber, Monice Mathis, Joy Jacobson, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Shane Donovan Lewis, Shane Donovan Lewis, Maria Z. Wilson, Chris Adams, Remy Ortiz, Nicholas Logan, Benjamin Weaver, Andrene Ward-Hammond, Kenneth Israel, Joselin Reyes

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Instant Family

Yapımcı Firma: Paramount Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 01.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Instant Family Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement